MARJANOVIĆI VIŠE NE ŽIVE U BORČI Isekli im struju, oglasile se i komšije! Otkriveno ko je sve vreme POSEĆIVAO njihovu kuću (VIDEO)
Foto: Kurir, Petar Aleksić

MARJANOVIĆI VIŠE NE ŽIVE U BORČI Isekli im struju, oglasile se i komšije! Otkriveno ko je sve vreme POSEĆIVAO njihovu kuću (VIDEO)

Crna Hronika -

Zoran Marjanović napustio je danas Centralni zatvor, odlukom apelacionog suda u Beogradu, a nakon održane sednice veća, da mu se ukine pritvor.

00:38

Zoran Marjanović

Ispred zatvora sačekala ga je sadašnja partnerka Zorica Mitrović, a nakon kratke izjave za Kurir, doživeli su peh sa automobilom.

1 / 8 Foto: Petar Aleksić

U međuvremenu, komšije Marjanovića navele su za Kurir da porodica Zorana Marjanovića u svojoj porodičnoj kući ne stanuje već nekoliko meseci.

Zoran Marjanović
foto: Kurir

- Isečena im je struja i tu niko ne dolazi sem kuma Vere koja povremeno dolazi i provetrava prostorije - kažu za Kurir i navode da su se ostali članova porodice preselili u Krnjaču.

00:13

Kuća Zorana Marjanovića

Plac pored kuće Marjanovića se prodao, a pojedine komšije dodaju za Kurir da su se možda i oni odlučili na taj korak.

- Čuli smo da i oni planiraju da prodaju plac sa kućom, a možda su je već dali u oglas - navode komšije.

- Polazeći od toga da pritvor predstavlja najstrožu meru za obezbeđenje prisustva okrivljenog i nesmetano vođenje krivičnog postupka, te da je obaveza suda da trajanje pritvora svede na najkraće neophodno vreme i da u toku celog postupka pritvor ukine čim prestanu razlozi zbog kojih je određen, Apelacioni sud je imajući u vidu da se kritični događaj desio 2. aprila 2016. godine, dakle pre više od sedam godina, te da je u odnosu na kritični događaj okrivljeni lišen slobode tek 15. septembra 2017. godine i da se u pritvoru nalazio do 12. jula 2018. godine kada mu je isti ukinut - naveo je danas Apelacioni sud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track