"SVE ĆE SE DOKAZATI" Zoranova porodica napustila kuću u Borči, komšije otkrile NOVE DETALJE: Trude se da prođu NEPRIMEĆENO (FOTO)
Foto: Petar Aleksić, Zorana Jevtić

"SVE ĆE SE DOKAZATI" Zoranova porodica napustila kuću u Borči, komšije otkrile NOVE DETALJE: Trude se da prođu NEPRIMEĆENO (FOTO)

Crna Hronika -

Porodica Zorana Marjanovića koji je juče pušten iz pritvora nakon odluke Apelacionog suda u Beogradu, a gde je bio zbog ubistva pevačice Jelene Marjanović, preselila se iz njegove kuće u kojoj su živeli u Borči u drugo naselje.

1 / 3 Foto: Petar Aleksić

Kako saznaje Kurir od komšija u drugu kuću se preselio njegov brat Miloš sa svojom partnerkom.

- Preselili su se u njenu kuću ovde, prema nama su fini mada se on trudi da prođe neprimećeno. Javi se kad se mi javimo, ali jako uljudno - kažu komšije.

Prema njihovim rečima Miloša često viđaju, a viđaju i Zoranovu partnerku koja ga je i sačekala juče ispred Centralnog zatvora, Zoricu.

1 / 9 Foto: Petar Aleksić

- Viđamo ga često, a i nju, ali posednji put je to bilo pre mesec dana. Sad su možda negde svi zajedno sa Zoranom - kažu komšije.

Milošu, inače, nije problem da odgovara na pitanja o bratu, ali komšije izbegavaju da ga sa tim opterećuju.

- Ne znamo šta se tu desilo, verujemo pravosuđu i nećemo da sudimo pre njih. Miloš nam uvek kaže da veruje da će se sve dokazati inda će istina isplivati. Neka tako i bude - kažu naši sagovornici.

Kurir.rs/D.A.

Bonus video:

03:13

ZORAN MARJANOVIĆ NEĆE BITI NI POD ELEKTRONSKIM NADZOROM! Advokat prognozira da li će suđenje biti PONOVLJENO pred novim većem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track