"IMAO SVOJE ĆEBE I JASTUK, A PONEO I SVETE KNJIGE": Marjanović jedva izneo džak sa stvarima iz zatvora, evo šta je bilo u njemu!
Foto: Petar Aleksić

"IMAO SVOJE ĆEBE I JASTUK, A PONEO I SVETE KNJIGE": Marjanović jedva izneo džak sa stvarima iz zatvora, evo šta je bilo u njemu!

Crna Hronika -

Zoran Marjanović, koji je nepravosnažno osuđen pred Višim sudom u Beogradu na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Marjanović, i koji je u utorak izašao iz pritvora u Centralnom zatvoru, gde je proveo 14 meseci, danima se nalazi u ilegali!

Marjanović je pre tri dana iz Bačvanske ulice u Beogradu otišao u pratnji svoje dugogodišnje partnerke Zorice Mitrović.

dugogodišnja partnerka zorana marjanovića došla da ga dočeka ispred centralnog zatvora pre dva dana
dugogodišnja partnerka zorana marjanovića došla da ga dočeka ispred centralnog zatvora pre dva danafoto: Petar Aleksić

- Umesto da je Marjanović kao prošlog puta kada je izlazio iz CZ ide u porodični dom u Borči, gde je pre ubistva živeo sa ubijenom pevačicom, on se ovog puta uputio na drugu lokaciju. Naime, kuća u Borči se prodaje za pola miliona evra, a nema ni struju, jer je isključena zbog neplaćenih računa - navodi Kurirov izvor i dodaje da je jedini osumnjičeni Zoran Marjanović nakon napuštanja zatvora u naručju izneo veliku crnu kesu.

- Tokom njegovog boravka u zatvoru njegova porodica ga je konstantno posećivala i donosili su mu od lične higijene, garderobe i svakodnevnih potrepština do knjiga. Naime, Zoran je i ranije isticao da je veoma pobožan i da čita takvu literaturu, kao što se moglo videti i u crnom džaku koji je izneo iz zatvora.

zoran nakon što je izašao zapalio cigaru i sa devojkom se odvezao na nepoznatu lokaciju
zoran nakon što je izašao zapalio cigaru i sa devojkom se odvezao na nepoznatu lokacijufoto: Petar Aleksić

Zoran je tog dana, u utorak popodne pojavio na kapiji Centralnog zatvora, a njegova emotivna partnerka mu je pritčala u zagrljaj.

- Dugo su se grlili, a ona mu je u jendom trenutku čak i iz naručja pokušala da uzme džak kako bi mu olakšala, ali joj on to nije dozvolio, pa je sam poneo do kola koja su bila parkirana preko puta zatvorske zgrade - navodi naš izvor i dodaje:

- Zoran je u ćeliji koju je delio sa cimerima imao i svoje ćebe plave boje, kao i neki plišani jastuk koji je po izlasku iz pritvora poneo sa sobom.

zoran nije posetio ni grob jelene marjanović nakon što je u utorak izašao iz pritvora
zoran nije posetio ni grob jelene marjanović nakon što je u utorak izašao iz pritvorafoto: Stefan Stojanović, Privatna Arhiva, Nemanja Nikolić

Takođe, Kurir je posetio i groblje na kom je sahranjena Jelena Marjanović, kao i Zoranovi roditelji Zorica i Vladimir, ali on ako je sudeći po cveću i svećama nije dolazio.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:45

POLICIJSKI STAREŠINA OTKRIVA ŠTA MU JE KOLEGA REKAO O MARJANOVIĆU: Prošao je kroz ozbiljnu proceduru i sve je ukazivalo na JEDNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track