OBRT! JOŠ JEDAN LINČ SNIMLJEN U KARAĐORĐEVOJ "Njih 8 batina mladića po glavi, ONDA DOLAZE njegovi drugovi - samo 1 JE OSTAO" VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram

novi detalji

OBRT! JOŠ JEDAN LINČ SNIMLJEN U KARAĐORĐEVOJ "Njih 8 batina mladića po glavi, ONDA DOLAZE njegovi drugovi - samo 1 JE OSTAO" VIDEO

Crna Hronika -

Snimak brutalne tuče koja se prethodne večeri odigrala u centru Beograda, u Karađorđevoj ulici, brzinom svetlosti proširio se društvenim mrežama.

Dramatične scene zabeležila je nadzorna kamera, a kako se može videti, u tuči je učestvovala veća grupa mladića.

Kako se može videti na snimku mladić pada na ulicu i ostaje nepomično da leži, dok ga drugi mladić besomučno tuče.

00:05

Tuča u Beogradu

- Karađorđeva sinoć, 20 šmekera bije jednog dečka. Komšinica mi rekla vrati snimak, ja sam se drala sa terase da ga ostave 20 likova bije jednog dečka, a kad pogledaš na snimku tu su bile dve grupe jedna je pobegla, a iz te grupe je samo jedan ostao i dobio batine ostali pobegli - stoji u opisu snimka.

Međutim, sada se pojavio novi snimak na Instagram stranici moj_beo_grad_, za koji korisnici mreža tvrde da potvrđuje šta je prethodilo ovom incidentu.

Ova tuča je izbila samo iz razloga jer je taj momak i njegovih sedam drugara pretuklo jednog dečka, pa su ih prijatelji od pretučenog dečka pojurili da bi na kraju stigli samo njega dok su svi ostali pobegli. Šaljem kraj prebijanja momka koji je pet minuta trpeo udarce u glavu njih osmorice. Njih osmorica je iz kluba izvelo jednog dečka i šutirali ga isključivo samo u glavu nekoliko minuta. Ovde vidite kraj prebijanja. Kad su naišli prijatelji prebijenog decka, hrabra osmorka je počela da beži, a oni su sustigli tog jednog od hrabre osmorke koji se vidi na snimku - tvrde akteri koji su navodno upoznati sa slučajem.

Prethodno se na snimku vidi da je u jednom trenutku na lice mesta došla policija, ali više zvaničnih detalja o povređenima i uzroku tuče nije poznato.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track