CRNOGORKA VOZILA "PEŽO" PA SE ZAKUCALA U "MERCEDES": Povređena nakon što nije propustila drugo vozilo na raskrsnici u Vršcu
Foto: Petar Aleksić

SAOBRAĆAJNA NESREĆA U VRŠCU

CRNOGORKA VOZILA "PEŽO" PA SE ZAKUCALA U "MERCEDES": Povređena nakon što nije propustila drugo vozilo na raskrsnici u Vršcu

Crna Hronika -

Prošle nedelje dogodila se saobraćajna nezgoda u centru Vršca, kada su se sudarili "pežo 407" kojim je upravljala B. Đ. državljanka Crne Gore i muškarac A. P. iz Vršca koji je vozio "mercedesa A 170".

Kako navodi Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu u nezgodi je lakše povređena državljanka Crne Gore.

- Dana 15.10.2023. godine obavešten je dežurni javni tužilac o saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila dana 14.10.2023. godine oko 23,55 časova u Vršcu na raskrsnici ul. Dimitrija Tucovića i ul. Heroja Pinkija, u kojoj su učestvovali vozač putničkog vozila marke „Peugeot“ tip „407“ državljanka R. Crne Gore B.Đ. i vozač putničkog vozila marke „Mercedes“ tip „A 170“ A.P. iz Vršca, kojom prilikom vozač putničkog vozila marke „Peugeot“ nije propustila putničko vozilo marke „Mercedes“, a koje se kretalo putem sa prvenstvom prolaza, te je došlo do sudara između vozila, usled čega je putnik u putničkom vozilu marke „Peugeot“, državljanka R. Crne Gore Z.Đ. zadobila lake telesne povrede - navodi se u saopštenju OJT u Vršcu.

ilustracija
ilustracijafoto: Petar Aleksić

Nakon sprovedenog uviđaja od strane policijskih službenika PS Vršac, osumnjičena B.Đ. je uz krivičnu prijavu zbog krivičnog dela ugrožavanje javnog saobraćaja, sprovedena kod dežurnog javnog tužioca na saslušanje.

Nakon saslušanja pred dežurnim javnim tužiocem, prema osumnjičenoj je primenjen institut odlaganja krivičnog gonjenja.

S obzirom na to da je osumnjičena izvršila naloženu obavezu u ostavljenom roku, doneto je rešenje o odbačaju krivične prijave.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja