SRBIN I VREMEŠNA NEMICA DILOVALI DROGU PO ŠVAJCARSKOJ Dvojac uhapšen sa narkoticima, u kući im nađeni kokain, heroin, marihuana...
Foto: Shutterstock

lisice na ruke

SRBIN I VREMEŠNA NEMICA DILOVALI DROGU PO ŠVAJCARSKOJ Dvojac uhapšen sa narkoticima, u kući im nađeni kokain, heroin, marihuana...

Crna Hronika -

Gradska policija Vintertura, grada u Švajcarskoj, uhapsila je državljanina Srbije (55) i državljanku Nemačke (76) zbog sumnje da su bili deo mreže narko-dilera.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, uhapšen dvojac bio je umešan u posao s drogom velikih razmera.

- Policija u Vinterturu uhapsila je osumnjičenu 76-godišnju ženu dilera droge. Zajedno sa saučesnikom iz Srbije, vremešna Nemica je bila organizator prodaje svih vrsta narkotika - navode mediji iz Švajcarske.

Kako dalje dodaju, Srbin i Nemica su razotkriveni nakon što ih je policija kontrolisala u okrugu Tos.

- Kod njih su u ponedeljak prilikom pretresa nađene manje količine droge. Međutim, posle privođenja, naređen je i pretres kuće koju su koristili. Tamo je pronađeno sedam kilograma marihuane, nekoliko stotina grama kokaina i oko 150 grama heroina. Takođe, pronađena je i veća svota novca za koji se sumnja da potiče od prodaje droge - pišu lokalni mediji.

Oni dodaju i da je policija daljim proverama utvrdila da je uhapšeni državljanin Srbije ranije bio proteran iz Švajcerske.

- On je ranije hapšen i osuđivan, a izrečena mu je i mera proterivanja iz Švajcarske. Međutim, on je uprkos toj meri ostao u Švajcarskoj i bavio se ilegalnim poslovoima - navode mediji.

(Kurir.rs - Blik)

Bonus video:

02:36

U KINI POSTOJALE PROSTORIJE GDE SU SE LEGALNO KONZUMIRALI NARKOTICI! Antonović otkrio gde je droga najplaćenija u svetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track