DIANINOG SINA PRONAŠLI SU MRTVOG ISPRED ZGRADE Obdukcija pokazala da je umro od predoziranja, ali MAJKA IMA DRUGA SAZNANJA
Foto: screenshot Pink tv

šok

DIANINOG SINA PRONAŠLI SU MRTVOG ISPRED ZGRADE Obdukcija pokazala da je umro od predoziranja, ali MAJKA IMA DRUGA SAZNANJA

Crna Hronika -

Diana Ćelić, majka ćiji je sin 4. maja 2018. godine prebijen nasmrt.

- Telo je nađeno u ranim jutarnjim satima. Našao ga je R., koji je dao podatke policiji, ali nikada nije ispitan. Pre toga moj sin je sedeo na klupi, momak i devojka su se svađali, došlo je do guranja, pozvana je policija i privela ih - ispričala je Ćelić za Novo vikend jutro.

Kako kaže, u policijskoj stanici je jedna od policajaca gurnuo tu devojku na šta je njen sin odreagovara i posle čega je došlo do prebijanja.

Diana Ćelić
foto: screenshot Pink tv

- Zadržan je pritvoru, ujutru je pušten, otišla sam po njega...izgledao je katastrofalno, otečene glave, razbijena arkada, uši, usne modre, glava uduplana, majica bela, puna krvi napred i oko vrata. Uzeo je lekove protiv bolova, trebalo je da idemo kod lekara, ali je on insistirao da idemo prvo u policjiu. Nije napravljena službena beleška - navela je Ćelić.

- Utvrđeno je na osnovu snimaka sa nadzornih kamera sa zgrada da ga je te večeri pet lica ponovo napalo na istom mestu. Ujutru je nađen mrtav. Telefon nije poneo. Bila je tada aktuelna afera oko policijskih znački. Rekao mi je da su ga tri dana susretali neki sa policijskim značkama i za jednog mi je rekao da je problematičan. Na kraju konstatovano da je umro od alkohola i dijazepama. Imao je 28 godina tada. Tražena je reobdukcija tela, ali nije urađena. Njemu je bila izvaljena ruka, imao je rupu na čelu, koje ranije nije imao...- prisetila se Ćelić.

Slučaj je, kaže stigao do Ustavnog suda i na odluku čeka četiri godine.

Ćelić je istakla da se zna i ko su počinioci i da samo želi da se sazna i istina i oni koji su krivi budu kažnjeni, ali da će sve biti teže što više vremena prođe.

Kurir.rs/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track