KAKAV APSURD: Pogledajte šta je pisalo na poleđini ROLEKSA limitirane serije koji je bivša devojka UKRALA iz Mićinog sefa
Foto: Marina Lopičić, Privatana Arhiva

opljačkana vila na senjaku

KAKAV APSURD: Pogledajte šta je pisalo na poleđini ROLEKSA limitirane serije koji je bivša devojka UKRALA iz Mićinog sefa

Crna Hronika -

Policija je Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu podnela krivičnu prijavu protiv Ane V. , bivše devojke Miće Jovanovića, osnivača Univerziteta "Megatrend", zbog sumnje da ga je opljačkala i iz njegove kuće na Dedinju odnela skoro pet kilograma zlata, skupoceni "roleks", ženski sat "šafhauzen", zlatni lanac, masonski medaljon, zlatnike i starorimske novčiće!

Kako je Kurir ekskluzivno otkrio, Mića Jovanović u prvoj prijavi policiji naveo i da je "roleksu" koji je ukraden limitirane serije "daj end dejt", koji ima veliku kolekcionarsku vrednost i košta najmanje 45.000 evra.

- Na poleđini sata je ugravirano "Milici za 30. rođendan i 10 godina vernosti. To je bio moj poklon bivšoj ženi - navodno je u prijavi napisao Mića Megatrend.

Naveo je da je dok je on bio na putu u inostranstvu, otvorila sef i ukrala zlatne poluge.

Mića Megatrend
foto: Dado Đilas, Printscreen

Policiju je obavestio i da mu je Ana V. , kada je pozvao, rekla da je sat "preradila".

- Rekla mi je da je skinula poklopac sa sata, stavila drugi i napisala sličnu posvetu, ali umesto imena Milica, stavila je svoje ime - naveo je Mića Megatrendu u prijavi policiji.

Ovu prijavu, međutim, kasnije istog dana je povukao, ali je onda za medije objasnio da je posle povlačenja prijave, ponovo prijavio tada već bivšu emotivnu partnerku s kojom je u vezi bio 10 godina.

- Ja sam prijavio prvo, pa sam povukao, sve dok nisam video sigurnosne kamere i video da je u celoj toj akciji učestvovala i njena drugarica koja je veliko zlo. Prijavio sam i nju i njenu drugaricu - priča Jovanović.

Kako je Jovanović tada rekao, sigurnosne kamere su snimile da je u kuću došla sa drugaricom, koja se skrivala u automobilu kako je radnik obezbeđenja ne bi video.

Inače, kako je Kurir pisao, kuća Miće Megatrenda na Dedinju pokrivena je kamerama a u dvorištu je i fizičko obezbeđenje.

Kurir.rs/J. S.

Bonus video:

00:13

Krađa taksi vozila u Prokuplju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja