"NEĆU VIŠE TAKO MI MRTVE MAJKE" Pojavio se UZNEMIRUJUĆI snimak prebijanja tiktokera u Pazaru: On se oglasio i tvrdi da je SVE ŠALA
Foto: Printscreen/TikTok

"NEĆU VIŠE TAKO MI MRTVE MAJKE" Pojavio se UZNEMIRUJUĆI snimak prebijanja tiktokera u Pazaru: On se oglasio i tvrdi da je SVE ŠALA

Crna Hronika -

Incident koji se dogodio Novom Pazaru kada je u jednom od kafića napadnut poznati lokalni tiktoker zaprepastio je ljude.

Prema rečima očevidaca, on je napadnut jer je u svom videu vređao pojedine, a i prikazivao je albanskog orla.

- Pojedince je to izrevoltiralo i oni su ga pretukli. Ono što zabrinjava jeste što njihov čin pojedini doživljavaju kao određeno herojstvo, što je neprihvatljuvo. Nasilje nikada nije rešenje - kažu zabrinuti građani za RINU.

O ovom slučaju obavešteni su policija i svi nadležni organi. Povodom ovog incidenta privedene su dve osobe.

Na snimku koji se pojavio, a prenosi ga Rina, vidi se kako muškarac tuče tiktokera i psuje, dok on zapomaže.

- Nemojte, molim vas! Neću više, tako mi mrtve majke. Neću nikad više, duše mi mrtve majke - govorio je tiktoker i molio za milost.

- Nećeš više srpsku majku. Ko te je platio? - prodarao se muškarac koji ga je tukao.

- Nije niko - pravdao se tiktoker.

00:35

Pretučen tiktoker u Novom Pazaru

Oglasio se tiktoker

U burnom razvoju događaja koji su potresli društvene mreže, kontraverzni TikToker Emir Bjelak se oglasio povodom incidenta u kojem je on bio žrtva nasilja, tvrdeći da je sve bilo deo šale i da je video koji prikazuje nasilje nastao u humorističkom kontekstu.

Međutim, svega nekoliko sati nakon što je priča postala viralna, Bjelak se oglasio na svom TikTok kanalu, smejući se i tvrdi da je sve bila šala.

- Ja bih vas zamolio da ne širite neistine. Molim vas, ne širite laži. Evo vidite sami, nema ništa. Ljudi, opustite se, bio je to samo prank, šala za moj kanal - rekao je Bjelak u videu, pokušavajući da umiri situaciju.

(Kurir.rs/RINA/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja