HIT U BOSNI! KELJMENDI SE PREKO TIK TOK-a POSVAĐAO SA LOKALNIM KRIMOSEM, PA ZAKAZAO FERKU: Jedan došao, drugi poslao policiju
Foto: TikTok/vladarizsene, TikTok/askoasko7z

HIT U BOSNI! KELJMENDI SE PREKO TIK TOK-a POSVAĐAO SA LOKALNIM KRIMOSEM, PA ZAKAZAO FERKU: Jedan došao, drugi poslao policiju

Crna Hronika -

Nesvakidašnja drama na društvenoj mreži TikTok dešava se minulih dana u Bosni i Hercegovini gde su Elvis Keljmendi, sin narko-bosa Nasera Keljmendija posvađao sa Amirom Pašićem zvanim Faćom, lokalnim kriminalcem.

Prema navodima Avaza.ba, svađa preko TikToka traje danima, a sinoć je njihov sukob trebalo da kulminira sastankom "oči u oči", ali do toga nije došlo.

elvis keljmendi snima se i preti lokalnom kriminalcu
elvis keljmendi snima se i preti lokalnom kriminalcufoto: TikTok/askoasko7z

- U centru Sarajeva sinoć se odvila prava drama, jer je Amir Pašić snimajući se uživo na TikToku naveo da ide da se nađe sa "suparnikom" Keljmendijem, koji na dogovoreno mesto nije došao, ali su došli pripadnici MUP Kantona Sarajevo i odveli ga na informativni razgovor - navodi Avaz.ba.

Navodno, nakon toga na razgovoru u MUP-u završio je i sin narko-bosa Keljmendija.

amir pašić, bosanski kriminalac snima lajv na tiktoku i preti keljmendiju
amir pašić, bosanski kriminalac snima lajv na tiktoku i preti keljmendijufoto: TikTok/vladarizsene

Na TikToku minulih dana može se videti javni rat među ovom dvojicom koji jedan drugog izazivaju i prete, a kako se navode lokalni mediji sukob je nastao nakon prvog lajva Elvisa Keljmendija.

- Sedi onaj ker Faćo sa nekom dvojicom i ja prolazim, i oni se zaledili, ne pomeraju se. Ali sledeći put kad vam dođem, doći ću vam sam i biće vam veselo. Mafijaši jedni na baterije - govori u klupu koji ide uživo Elvis, dok s druge strane Amir Pašić na telefonu pušta taj klip i ironično se smeje i kaže "sve je tako bilo kao što kaže taj mladić" koga inače, naziva pogrdnim imenima.

Takođe, ovo nije kraj sukoba jer ima nekoliko snimaka na kojima jedan drugog prozivaju.

- Zamislite preti mi kreten, cinkaroš, ma ubiću te čim te vidim. Ti ćeš meni decom da pretiš, ma ima da te nema - samo je jedan od klipova.

- Evo ja te čekam gde si ti?! Ja sam izašao, a tebe nema - obratio se Amir Keljmendiju uz brojne neprimerene reči dok se snima nasred ulice. Inače, MUP Kantona Sarajevo je reagovao i obojica su privedena na informativni razgovor.

Pa da podsetimo, Elvis Keljmendi bio je hapšen u julu prošle godine kao deo kriminlane grupe koja je švercovala drogu, a nakon hapšenja nađena je i tajna sveska klijenta. U oktobru prošle godine Keljmendi je postao svedok tužilaštva i otkrio je sve tajne tog klana.

(Kurir.rs - Avaz.ba)

Bonus video:

00:28

UHAPSITE GA DOK NIJE UBIO! TIK-TOK KAMIKAZA SA BRANKOVOG MOSTA: Snimak vožnje UZNEMIRIO Beograđane!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track