"NISAM UMRO KAD SU PUCALI NA MENE, VEĆ KAD SAM VIDEO KO JE... ŽIV SAM!" Optužnica protiv Jadranke za pokušaj ubistva Boška u Šidu
Foto: Facebook

viši sud u sremskoj mitrovici

"NISAM UMRO KAD SU PUCALI NA MENE, VEĆ KAD SAM VIDEO KO JE... ŽIV SAM!" Optužnica protiv Jadranke za pokušaj ubistva Boška u Šidu

Crna Hronika -

Viši sud u Sremskoj Mitrovici potvrdio je optužnicu protiv Jadranke K. (36) iz Vršca zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju.

Ona je, kako prenosi Ozon.rs, optužena da je svom vanbračnog partneru Bošku N. (44) iz Šida, krajem februara ove godine, nanela više uboda nožem u predelu stomaka i leđa.

protiv jadranke k. podignuta optužnica
protiv jadranke k. podignuta optužnicafoto: Printscreen Facebook

Kako su rekle komšije dan nakon incidenta, emotivni partneri često su se svađali, a nekoliko puta je policija morala da interveniše. Tako je bilo i te kobne večeri kada se, posle žustre rasprave, Jadranka K. dohvatila noža i četiri puta ubola svog vanbračnog supruga.

Povređenog Boška N. sa teškim telesnim povredama odvezli su u Klinički centar Vojvodine, gde se oporavio, i on će na suđenju biti glavni svedok protiv okrivljene.

povređeni boško n.
povređeni boško n.foto: Facebook

- Kod njih se često čula svađa. Oboje su voleli da popiju, a kada im se razum pomuti od alkohola, onda se svašta dešava. Mi smo često zvali policiju, jer je iz te kuće u kojoj su živeli uveče dopirala galamam - rekao je jedan od komšija Z.G. ovog para koji kaže da ga sve ovo nije iznenadilo.

Kako je Kurir ranije pisao, osumnjičena i žrtva su na društvenim mrežama bili veoma aktivni. Naime, osumnjičena ima niz fotografija na kojima je oskudno obučena i provokativna, gde joj drugi korisnici komentarišu stajling i udeljuju joj komplimente. Žrtva je malo pre napada podelio fotografiju na kojoj piše veoma zagonetna poruka.

- Nisam umro kad su pucali u mene, već kad sam video ko je pucao u mene - napisao je Boško N. na društvenoj mreži Fejsbuk, da bi u aprilu objavio svoju fotografiju, ispod koje su ga zabrinuti prijatelji pitali da li kje živ, na žta je on rekao "živ sam".

(Kurir.rs - Ozon.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track