RASPISAN KONKURS ZA PRIJEM 25 NOVIH KOMANDIRA U KPZ BEOGRAD: Kompleks je osiguran i osmatračnicama sa neprobojnim staklom
Foto: Uprava za izvršenje krivičnih sankcija

uiks

RASPISAN KONKURS ZA PRIJEM 25 NOVIH KOMANDIRA U KPZ BEOGRAD: Kompleks je osiguran i osmatračnicama sa neprobojnim staklom

Crna Hronika -

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos 25 pripadnika Službe za obezbeđenje u Kazneno-popravnom zavodu u Beogradu, jednoj od najsavremenijih ustanova izgrađenoj u skladu sa svim standardima Evropske unije i Saveta Evrope.

Prijemom posvećenih i odgovornih ljudi želimo da još više unapredimo rad ove službe budući da je ovaj zavod u protekle tri godine zaposlio 57 novih komandira.

KPZ Beograd, UIKS
foto: Uprava za izvršenje krivičnih sankcija

KPZ Beograd, koji je otvoren 2011. godine, zavod je zatvorenog tipa sa specijalnim tehničkim sistemom zaštite. Ceo kompleks ograđen je perimetarskim sistemom zaštite, a sam zavod osiguran je sa više stotina kamera za video-nadzor i osmatračnicama sa neprobojnim staklom.

Zavod je autentičnog šestougaonog oblika površine 12.500 kvadratnih metara u čijem središtu se nalazi veliki amfiteatar koji je sa paviljonima povezan sa tri pasarele.

Konkurs je objavljen na internet adresi Ministarstva pravde www.mpravde.gov.rs, portalu e-uprave i Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i u listu „Poslovi“. Rok za podnošenje prijava zainteresovanih kandidata je 15 dana i traje do 23. novembra 2023. godine.

1 / 6 Foto: Uprava za izvršenje krivičnih sankcija

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija zaposlila je 532 pripadnika Službe za obezbeđenje u više zavoda u Srbiji od 2020. godine, a u toku je prijem 93 komandira u 11 kazneno-popravnih ustanova.

U stalni radni odnos primljeno je i 127 komandira pripravnika u novom KPZ u Kragujevcu, koji je počeo sa radom 15. novembra prošle godine.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track