"DUŠAN UŠAO U SILOS, MEKINJE GA ŽIVOG SAHRANILE" Jezivi detalji pogibije radnika u fabrici u Pančevu, oglasio se i njegov sestrić
Foto: Kurir/S.U.

tragedija

"DUŠAN UŠAO U SILOS, MEKINJE GA ŽIVOG SAHRANILE" Jezivi detalji pogibije radnika u fabrici u Pančevu, oglasio se i njegov sestrić

Crna Hronika -

Radnik Dušan B. (60) nastradao je juče kada se na njega obrušila velika količina mekinja dok je radio u stočnoj fabrici u Pančevu.

Stravična nesreća se dogodila oko 16 sati, i to u delu fabriku gde je proces proizvodnje, u ćeliji za odvod mekinja.

- Čuli smo da je do nesreće došlo kada je ušao u silos gde je strugao mekinje. Navodno je nekako nespretno upao unutra i velika količina mekinja ga je poklopila, živog su ga sahranile - navodi poznanica nastradalog Duašana i dodaje:

- Nesrećni čovek bio je sam u tom trenutku, a sve se odigralo brzo tako da niko nije uspeo da mu pomogne i da ga spasi. Dušanovo izvlačenje je dugo trajalo, a kada su došli do njega on nije davao znake života.

Na društvenoj mreži Fejsbuk Dušanov sestrić oglasio se i tužnim rečima naveo da se sudbina poigrala s njima.

- Moj ujak je poginuo. Ja dolazim sutra iz Norveške ujutru, a kartu sam kupio pre mesec dana. Kako neko na nebu sve unapred odredi - napisao je neutešni sestrić.

Ispod njegove objave samo su se nizali potresni komentari poznanika koji su mu izjavljivali saučešće:

- Dobar i vredan čovek nas je napustio. Neka mu je laka crna zemlja i neka počiva u carstvu nebeskom.

Istragu, podsetimo, vodi Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu, koje je i bilo na uviđaju zajedno sa pripadnicima policijske uprave, kojima se pridužio i inspektor za zaštitu na radu. Naložena je obdukcija nastradalog kako bi se utvrdile sve činejnice ovog događaja sa smrtnim ishodom. Takođe, istraga će utvrditi i da li je u pitanju nesrećan slučaj ili je došlo do nekog propusta.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track