DETE JE PLAKALO, IZ AUTA SE DIMILO: Dragan je pomogao majci koja se zabila u betonski propust da izvuku decu, mališan (5) kritično
Foto: RINA

detalji nesreće kod guče

DETE JE PLAKALO, IZ AUTA SE DIMILO: Dragan je pomogao majci koja se zabila u betonski propust da izvuku decu, mališan (5) kritično

Crna Hronika -

Dete (5) koje je povređeno u saobraćajnoj nesreći, kada je njegova majka M. S. (35) juče sletela sa puta Kraljevo - Guča, operisano je i u kritičnom je stanju.

Žena je u kolima bila sa bebom koja je bila u sedištu za malu decu i drugim starijim detetom (5) koje je sedelo na sedištu

Podsetimo, M. S. je juče u popodnevnim časovima sletela sa puta u selu Živice, kod Guče. Dragan B. iz Živica, očevidac nesreće i muškarac koji je pritrčao u pomoć, kaže da je bio u kući kada je čuo prasak.

On je istrčao je i video auto koji je bio u kanalu pored puta, jer je udario u betonski propust. Dragan B. je video auto sa ivanjičkim tablama i ženu koja iznosi dete. Kaže da su se aktivirali vazdušni jastuci i da je iz automobila izlazio dim.

- Čuo sam drugo dete kako plače u kolima. Ušao sam i izvukao ga napolje jer sam se uplašio da se auto ne zapali. Dete koje je majka držala je bilo loše, ali smo uspeli da ga povratimo. Zaustavljali smo automobile kako bi ih odvezli do bolnice - priča Dragan.

Kako navode očevici, žena je iz za sada nepoznatog razloga sletela u kanal, a zatim je vozila još pedesetak metara, pre nego što je udarila u betonski propust. Majci i mlađem sinu su konstatovane lakše telesne povrede.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja