DRAMA U LEPOSAVIĆU: Policajci otvorili vatru na osobu koja je pokušala da ih udari automobilom - zaleteo se na njih, pa POBEGAO
Foto: Nemanja Nikolić

DRAMA U LEPOSAVIĆU: Policajci otvorili vatru na osobu koja je pokušala da ih udari automobilom - zaleteo se na njih, pa POBEGAO

Crna Hronika -

U blizini Leposavića policija je pucala u pravcu osobe koja je bežeći od legitimisanja zbog prevoza migranata, nasrnula vozilom na njene pripadnike i za njom se traga.

O incidentu je saopšteno u dnevnom policijskom izveštaju, uz navode da je policija zaustavila osumnjičenog sa KiM, u čijem vozilu je bilo 11 migranata.

- Nakon što su migranti napustili vozilo, vozač je brzo otišao, pri čemu je ugrozio policajce, koji su pokušavajući da ga zaustave, pucali u njegovom pravcu.

Kao materijalni dokaz na licu mesta pronađeno je i oduzeto 11 čaura. Slučaj je u istrazi svih nadležnih jedinica", navodi se u izveštaju.

Zamenik komandira policije za region sever Veton Eljšani potvrdio je medijima da se traga za osobom koja je pokušala da udari policajce.

Slučaj istražuje i policijski inspektorat, zbog upotrebe oružja pripadnika jedinice za brzo reagovanje.

Policija je u izveštaju objavila i da je u severnom delu Mitrovice uhapsila osobu za koju se sumnja da je ukrala automobil marke "golf 2", a po prijavi vlasnika automobila.

Hapšenje je usledilo pošto je automobil pronađen, brzo po prijavi da je nestao.

Kurir.rs/RTS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track