KURIR SAZNAJE! NAPADAČ PLANIRAO DA AKTIVIRA 3 BOMBE NA KUĆU KOSMAJCA: Kontradiverzione ekipe pretražile čitavo imanje! (FOTO)
Foto: Kurir

opsadno stanje na zvezdari

KURIR SAZNAJE! NAPADAČ PLANIRAO DA AKTIVIRA 3 BOMBE NA KUĆU KOSMAJCA: Kontradiverzione ekipe pretražile čitavo imanje! (FOTO)

Crna Hronika -

U dvorište kuće pokojnog Dragoslava Kosmajca na Zvezdari, nepoznata osoba bacila je bombu, a kako smo ranije pisali trenutno je ispred njegove vile opsadno stanje.

Kako Kurir saznaje, nepoznati napadač je planirao da aktivira tri bombe, ali je samo jedna eksplodirala.

- Naime, maskirani napadač je bacio tri bombe, od kojih je jedna eksplodirala ali ne u dvorištu porodice Kosmajac već u komšijsko dvorište - kaže komšija i dodaje:

1 / 5 Foto: Kurir

- Jedna bomba je bačena kod garaže, dok je treća bomba isto negde unutra. Opsadno stanje je navodno, zbog ove dve bombe koje nisu eksplodirale.

Kako su nam komšije objasnile porodica Kosmajac ima nekoliko kuća na imanju. - U jednoj živi Dragoslavova supruga, dok u drugoj živi sin Lazar sa trudnom suprugom, dok u trećoj živi njegova ćerka sa porodicom - kažu za Kurir komšije.

Kontradiverziona ekipa upravo je napustila kuću porodice Kosmajca uz pratnju policije, vatrogasaca i ekipe Hitne pomoći.

00:07

U dvorište pokojnog Dragoslava Kosmajca sinoć je bačena bomba

Podsetimo, prema saznanjima, policiju je oko ponoći na telefon 192 zvala supruga A. K. i prijavila da čula eksploziju i osetila miris baruta. Patrola je izašla na lice mesta, obavljen je razgovor sa njom (62).

Istraga je i dalje u toku, a celo imanje je pokriveno nadzornim kamerama koje će pomoći u identifikovanju napadača za kojim se intenzivno traga.

Kako je izvor Kurira otkrio, jedan pravac istrage vodi se u smeru da je eksplozivna naprava bačena kao upozorenje sinu Dragoslava Kosmajca, Lazaru.

Istragu bombaškog napada vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track