OVO JE OTAC BRAĆE HOFMAN: Javno se odrekao sinova, a evo šta je sve ISPRIČAO O NJIMA - "Puni su sebe, Miljan posebno!" (FOTO)
Foto: Printscreen/YouTube

OVO JE OTAC BRAĆE HOFMAN: Javno se odrekao sinova, a evo šta je sve ISPRIČAO O NJIMA - "Puni su sebe, Miljan posebno!" (FOTO)

Crna Hronika -

Braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović uhapšeni su juče u jednom restoranu u Beogradu.

Kako Kurir nezvanično saznaje, hapšenje su izveli SBPOK i UKP po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Za njih je šira javnost prvi put čula pre nekoliko godina kada se u medijima pojavila vest da ih se njihov otac inače poznati bivši bokser Miodrag Vidović, zvani Miško Hofman, odrekao se sinova zbog toga što su "iz sporta otišli u kriminal".

Braća Hofman su tada gostovali na TV Hepi, kao i njihov otac koji je rekao da su se uhvatili lošeg društva i bacili u kriminal umesto da studiraju.

- Istina je da su oteli čoveka, oni su na poternici, oni nemaju empatiju, puni su sebe, Miljan posebno. On se tukao sa mnom, on ima krivičnih dela. Ljuban i još neki dečko iz Loznice su kindapovali jednog prevaranta, koji je bio moj insajder i koji ih je pratio, odveli su ga moju vikendicu na Drinu i valjda su ga maltretirali, moj drug kaže ja sam čuo jauke, oni su ga izgleda malo pritegli - rekao je, između ostalog, pre 4 godine otac uhapšene braće, koji je svoje sinove tada nazvao kukavicama.

Miodrag Vidović
foto: Printscreen/YouTube

On je tada naveo da se odriče svojih sinova.

- Ja se odričem svojih sinova i svu svoju pokretnu imovinu dajem institutu u Beogradu - rekao je.

Braća Hofman uhapšena su juče u Beogradu, a kako je saopštio MUP, oni su se dovode u vezu sa objavljenim snimcima na društvenim mrežama uznemirujuće sadržine, u kojima se vide nasilje i pretnje.

Ljuban Vidović, Miljan Vidović, braća Hofman
foto: Printscreen/YouTube

Određeno im je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni u nadležno tužilaštvo.

Braća Hofman u fokusu su javnosti poslednjih dana pošto su se na društvenim mrežama pojavili video snimci na kojima se vidi kako maltretiraju ljude i govore kako "reketiraju pola Beograda".

00:41

Hapšenje braće Hofman u luksuznom restoranu

Sudeći po društvenim mrežama bliski su prijatelji sa Mirkom Šijanom, sinom poznate pevačice Goce Božinovske, a bili su dobri i sa brutalno likvidiranim Lukom Perenčevićem na Banjici.

Kurir.rs/Hepi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track