SAHRANJENI MAJKA I SIN KOJI SU POGINULI NA KRSNU SLAVU Meštani Koceljeva VAN SEBE: "Bili su ujutru u crkvi, sad smo svi u žalosti"
Foto: Youtube Printscreen

SAHRANJENI MAJKA I SIN KOJI SU POGINULI NA KRSNU SLAVU Meštani Koceljeva VAN SEBE: "Bili su ujutru u crkvi, sad smo svi u žalosti"

Crna Hronika -

Na seoskom groblju u Svileuvi kod Koceljeve, jedno pored drugog su sahranjeni majka Radmila (78) i sin Goran Ž. (57) koji su juče, na dan krsne slave Svetog Avramija, poginuli u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Koceljeva - Batalage.

Majka i sin su izgubili živote na mestu nesreće u povratku kući iz Koceljeve, a J.P. (59) i D.P. (56) koji su sedeli na zadnjem sedištu, koje je Goran usput povezao zadobili su teške telesne povrede i hospitalizovani su u šabačkoj bolnici.

- Celo selo je u žalosti. Moja supruga je ujutro bila sa Goranom u crkvi. Doneo je kolač i žito da se osveštaju. Ispričao je da je sve pripremio za slavu, ali da mora Radmilu da odveze na previjanje u Dom zdravlja u Koceljevu pre nego što počnu da dolaze gosti. Malo kasnije smo čuli da su oboje poginuli - ispričao je komšija iz sela.

Koceljeva
foto: Youtube Printscreen

Meštani kažu da je put na kojem se dogodila tragedija opasan zbog velikog broja krivina. Uz to, ranije je padala je kiša, asfalt je bio mokar i klizav, pa pretpostavljaju da je Goran zbog toga izgubio kontrolu i sleteo sa puta.

- Automobil je iskliznuo i nekoliko puta se prevrnuo. Goran i Radmila, koja je bila na mestu suvozača, bili su zarobljeni u smrskanom automobilu dok nisu stigli vatrogasci-spasioci koji su sekli olupinu da bi izvukli njihova tela nakon što je obavljen uviđaj - naveli su očevici nesreće.

Goran je bio porodičan čovek i posle smrti oca se starao o majci. U selu o njihovoj kući govore sa poštovanjem i juče, na dan tragedije umesto da slave krsnu slavu u dvorištu se tužnim povodom okupio veliki broj ljudi da izraze saučešće i pomognu u pripremanju sahrane.

U nikad tužnijoj povorci Radmilu i Gorana na večni počinak u suzama je, osim porodice i najbližih rođaka ispratio veliki broj prijatelja i komšija koji ne pamte veću tragediju u ovom malom selu.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track