UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE IZ PEKARE UKRAO KUTIJU SA NOVCEM ZA LEČENJE DEČAKA! Brza reakcija policije, dolijao besramni lopov!
Foto: Instagram/vestisabac

mup

UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE IZ PEKARE UKRAO KUTIJU SA NOVCEM ZA LEČENJE DEČAKA! Brza reakcija policije, dolijao besramni lopov!

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhapsili su M. M. (40) i A. K. (37) iz Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

Oni se sumnjiče da su 12. novembra, u večernjim časovima, iz jedne pekare ukrali kutiju sa dobrovoljnim novčanim prilozima.

Policija ih je ubrzo identifikovala i kod njih pronašla ukradeni novac, dok je kutija nađena nedaleko od pekare.

krađa novca, Šabac, pekara
foto: Instagram/vestisabac

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Podsetimo, snimak jednog od osumnjičenih pojavio se na društvenim mrežama i izazvao bes naroda. Naime, kutija koja je ukradena iz šabačke pekare bila je namenjna za prikupljanje humanitarne pomoći za lečenje deteta.

Prema informacijama objavljenim na Instagram stranici "vestisabac", muškarac maskiran kapuljačom, upao je u lokal i odneo kutiju u kojoj su se nalazila sredstva namenjena humanitarnoj pomoći.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:21

Krađa u crkvi Šumadijskom selu Donji Branetići

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track