"BIO JE BOGAT, IMAO ČAK 3 LJUBAVNICE" Zoranov život INTRIGIRAO ČITAVO SELO: Jedan mu dugovao 70.000 €! Meštani PROGOVORILI o svemu
Foto: Kurir, Facebook

celo selo u šoku

"BIO JE BOGAT, IMAO ČAK 3 LJUBAVNICE" Zoranov život INTRIGIRAO ČITAVO SELO: Jedan mu dugovao 70.000 €! Meštani PROGOVORILI o svemu

Crna Hronika -

Zoran Ristić (54) iz sela Milutinovac koji je jutros, kako se sumnja, pucao u glavu ljubavnici (44) iz sela Dedine a potom ubio suprugu V. R., koju je mrtvu izbacio iz kola u jarak u Kruševcu, kako kažu meštani bio je jedan od najbogatijih ljudi u ovom selu.

"Bili su poljoprivrednici, a i radili su u fabrici kablova u Kruševcu. Ćerke su se udale u dva sela, isto bogato. Njegova kuća je na početku sela, svi znaju gde živi. Zoran je svima pomagao, ali se znalo da voli žene. Celo selo je znalo da ima ljubavnice. Imao je dosta voća, povrća... Kuća u kojoj je živeo je lepa, fino sređena, veliko dvorište... Kako da kažemo, baš su dobro živeli. Toliko je pomagao i pozajmljivao da mu jedan duguje čak 70.000 evra", kaže meštanin.

1 / 4 Foto: Kurir

Rođaci otkrili da je imao 3 ljubavnice

"Ovo mu je treća ljubavnica, a ženu koju je ubio je doveo u kuću dok je bila baš, baš mlada... Nje nam je svima najviše žao. Bila je mnogo vredna, sve je radila za njega i decu. Imali su 2 ćerke i 4 unučadi. Bio je dobar čovek, ali pare su ga iskvarile. Njegova porodica je bila čuvena, poljoprivrednici... Pa šta da vam kažemo kad im jedan duguje čak 70.000 evra. Priča se da je hteo da renovira kuću ljubavnici, a ona inače ima i muža. Celo selo je u šoku. Celo jutro je bila jurnjava ovuda. Policija na sve strane, deca vrištala. Mučenu ženu je ubio i bacio iz kola u jarak, a onda ga je policija opkolila i tu se ubio", kažu oni.

Oglasio se MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu jutros su, po prijavi građana da se na ulici dogodila pucnjava, odmah izašli na lice mesta gde su zatekli ženu (44) sa povredama glave koje joj je, kako se sumnja, hicem iz pištolja naneo pedesetdvogodišnji muškarac.

On je, kako se sumnja, na putu ka Trsteniku, istim pištoljem usmrtio pedesetogodišnju suprugu, a potom izvršio samoubistvo u svom automobilu.

Četrdesetčetvorogodišnja žena je sa povredama opasnim po život prevezena u kruševačku Opštu bolnicu.

Oružje koje je pronađeno u automobilu pedesetdvogodišnjeg muškarca bilo je nelegalno, a do sada nije prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track