OVO SU ZASTRAŠUJUĆE REČI KOJE JE ZORAN IZGOVORIO ZA VREME KRVAVOG PIRA: Otac ubice iz Kruševca otkrio šta mu je sin rekao (FOTO)
Foto: Facebook

strašno

OVO SU ZASTRAŠUJUĆE REČI KOJE JE ZORAN IZGOVORIO ZA VREME KRVAVOG PIRA: Otac ubice iz Kruševca otkrio šta mu je sin rekao (FOTO)

Crna Hronika -

Zoran R. (54) iz Milatovca je jutros ranio ljubavnicu (44) u kruševačkom naselju Rasadnik, a potom je, na putu između Jasike i Kukljina, ubio ženu. Osumnjičeni je zatim pobegao s mesta zločina, a pre nego što je počinio samoubistvo, pozvao je oca i ispričao mu šta je uradio.

Naime, dok je kalemio voćke u Drenovi zazvonio mu je telefon, bio je to njegov sin koji ga je pozvao da kaže šta je uradio: teško ranio ljubavnicu i ubio ženu. Potom je nagovestio da će "srediti i sebe".

„Sredio sam obe i srediću i sebe. Nisam verovao šta mi govori, krenuo nam je u susret iz Kruševca, našli smo se na putu, dao mi je neke papire, potvrde da je uzeo kredit. Pošao sam ka Milutovcu traktorom, a on iza mene kolima, kada sam se okrenuo, video sam da telefonira i odmahnuo je rukom, da produžim. Nisam mnogo produžio kada sam čuo pucanj. Vratio sam se nazad, ali sve je već bilo gotovo…“, priča on.

1 / 4 Foto: Kurir

Kako navodi, Zoran se od supruge nije sudski razveo, a bili su zajedno 30 godina.

„Izrodili su dve divne ćerke, imaju četvoro unučadi… Ne znam šta mu je sve to trebalo. Pričao sam mu da nije u redu što je počeo da živi sa tom drugom ženom, ali nije me slušao. Bili su u dugovima, stalno se zaduživao. Pomagao sam koliko sam mogao, ali imam i drugog sina, nisam mogao više… Ovo je strašna nesreća“, kaže nesrećni čovek.

Oglasio se MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu jutros su, po prijavi građana da se na ulici dogodila pucnjava, odmah izašli na lice mesta gde su zatekli ženu (44) sa povredama glave koje joj je, kako se sumnja, hicem iz pištolja naneo pedesetdvogodišnji muškarac.

On je, kako se sumnja, na putu ka Trsteniku, istim pištoljem usmrtio pedesetogodišnju suprugu, a potom izvršio samoubistvo u svom automobilu.

Četrdesetčetvorogodišnja žena je sa povredama opasnim po život prevezena u kruševačku Opštu bolnicu.

Oružje koje je pronađeno u automobilu pedesetdvogodišnjeg muškarca bilo je nelegalno, a do sada nije prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

Kurir.rs/Novosti

Bonus video:

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track