"KOSMAJAC JE STALNO DOLAZIO U OVU KUĆU DOK JE BIO ŽIV, RENOVIRALI SU JE": Komšije ćerke pokojnog biznismena otkrile NOVE DETALJE
Foto: Kurir, Nebojša Mandić

kurir na licu mesta

"KOSMAJAC JE STALNO DOLAZIO U OVU KUĆU DOK JE BIO ŽIV, RENOVIRALI SU JE": Komšije ćerke pokojnog biznismena otkrile NOVE DETALJE

Crna Hronika -

Nakon što je danas, drugi put u nedelju dana, imovina pokojnog biznismena Dragoslava Kosmajca bila na meti bombaša, komšije iz Ulice Milana Rakića na Zvezdari, gde je jutros pronađena eksplozivna naprava, otkrili su da u toj kući živi ćerka pokojnog Dragoslava, Milica. Kako kažu, redovno je viđaju i prema njima je jako fina.

Prema njihovim rečima, dok je bio živ Dragoslav Kosmajac je stalno bio u toj kući i redovno su ga viđali.

Dragoslav Kosmajac, bačena bomba
foto: Kurir

- Kosmajac je bio stalno ovde, održavao je objekat i renovirao, a od njegove smrti ovde je Milica. Njegovog sina Lazara smo takođe viđali da dolazi više puta. Jedino udovicu retko viđamo, jedino kad bi došla ćerki u posetu - pričaju komšije iz Milana Rakića.

Kako saznajemo, kuća je renovirana dok je biznismen bio živ, a dovršena je ove godine.

- Ove godine je postavljena kamena ograda i dodate su sigurnosne kamere - objašnjavaju oni.

Podsetimo, ćerka Milica je jutros u dvorištu kuće pronašla neeksplodiranu bombu, te je odmah pozvala policiju. Kontradiverziona ekipa MUP Srbije odmah je došla na teren i bezbedno su uklonili eksplozivnu napravu.

Dragoslav Kosmajac
Dragoslav Kosmajacfoto: Zorana Jevtić

- Utvrđuje se ko je i zbog čega bacio bombu. Imajući u vidu da je ovo drugi put za kratko vreme da se porodica Kosmajac našla na meti napadača, utvrđuje se "ko se nameračio" na njih i zbog čega - kaže izvor.

Podsetimo, 09. novembra takođe je bačena bomba u dvorište kuće pokojnog Dragoslava Kosmajca,ali na drugoj lokaciji na Zvezdari.

- Događaj je tada prijavila njegova supruga. Tada su na njegovu kuću bačene dve eksplozivne naprave od kojih je jedna eksplodirala.

(Kurir.rs - D. A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track