OPORAVILA SE TINEJDŽERKA KOJA JE VOZILA BMW U KOM JOJ JE POGINUO OTAC: Vraćali se sa svadbe, pa se zakucali u drvo! "IZVINI TATA"
Foto: Printscreen/Društvene mreže

kurir saznaje

OPORAVILA SE TINEJDŽERKA KOJA JE VOZILA BMW U KOM JOJ JE POGINUO OTAC: Vraćali se sa svadbe, pa se zakucali u drvo! "IZVINI TATA"

Crna Hronika -

Tinejdžerka D. P. (18) iz okoline Bogatića koja je bila teško povređena u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je vozeći BMW bez vozačke dozvole sletela s puta i udarila direktno u drvo i tom prilikom od zadobijenih povreda poginuo je njen otac Radiša P. (48), oporavlja se od zadobijenih povreda, saznaje Kurir.

Pa da podsetimo, jeziva nesreća dogodila se 14. oktobra oko tri sata ujutru na putu Bogatić - Crna Bara kada je automobil kojim je upravljala devojka u krivini iz još neutvrđenih razloga sleteo sa puta i udario u drvo. Ona je tom prilikom zadobila teške telesne povrede i upala je u komu, a zbog njenog tadašnjeg zdravstvenog stanja iz šabačke bolnice transportovana je za Beograd.

POVREĐENA DEVOJKA D. P. SE OPORAVILA
POVREĐENA DEVOJKA D. P. SE OPORAVILAfoto: Printscreen/Društvene mreže

Prema rečima poznanika ove porodice, tinejdžerka se polako oporavlja.

- Hvala Bogu, njeno zdravstveno stanje je bolje i svi smo se molili da ona preživi nakon nesreće koju je doživela. Nažalost, njen otac više nije sa nama, a ona i dalje ne može da prihvati činjenicu da on nije preživeo nesreću - kaže prijatelj porodice i dodaje:

- Kada je ugledala majku i sestre samo je ponavljala: "Izvinite, izvini tata, izvini..." Scena je baš bila potresna, nju niko ne krivi od njih, tako im je izgleda bila zapisana sudbina, protiv toga se ne može.

Povređena tinejdžerka se, kako navodi naš sagovornik, kaje što je odlučila da sedne za volan nakon proslave na kojoj je bila sa ocem.

radišina supruga objavila njihovu fotografiju, ispod koje su se nizali tužni komentari
radišina supruga objavila njihovu fotografiju, ispod koje su se nizali tužni komentarifoto: Printscreen/Društvene mreže

- Nesrećna stalno ponavlja da je otac njen heroj i da ga mnogo voli, pa čak sve to i kači na društvene mreže. Ne može da oprosti sebi što je vozila i dovela do toga da joj otac strada... - kaže sagovornik i dodaje:

- D. R. nije imala dozvolu kada je vozila, ali zna da vozi, tačnije otac je učio da vozi. Rekla je da se ne seća kako je došlo do nesreće, ali kada je videla slike kola šokirala se.

Prijatelj porodice kaže da je u celoj situaciji najteže Radišinoj supruzi koja je ostala sa decom.

- Radiša i ona su vredni i radni ljudi, uvek bili, sada od kada nema Radiše ona se trudi da preuzme sve na sebe. Takođe, ona mnogo žali zbog Radiše jer su bili jako vezani, a laknulo joj je kada joj se ćerka oporavila - kaže sagovornik i dodaje:

jezive scene nakon sudara
jezive scene nakon sudarafoto: Printskrin/Facebook

- Nesrećnu ženu ubija i to što ih svi u kraju osuđuju što su detetu dali da vozi iako nije imala dozvolu. Nema opravdanja, ali ona sigurno ne bi sela da vozi da ne zna i ne bi dovela ničiji život u pitanje.

Podsetimo, kako je smo ranije pisali devojka i njen otac bili su na proslavi, a nesreća se dogodila prilikom povratka, kada je vozač BMW najverovatnije usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta i direktno se zakucao u drvo. Od siline udarca auto je potpuno smrskan, a suvozač je poginuo, dok je D. P. zadobila teške povrede.

smrskan auto nakon nesreće kod bogatića
smrskan auto nakon nesreće kod bogatićafoto: Printskrin/Facebook

- Radiša i njegova ćerka vraćali su se sa svadbe i on je odlučio da joj da kola da vozi jer je on navodno, malo više popio. Nesreća se desila u trenutku pa nesrećni čovek nije uspeo da reaguje - rekli su ranije za Kurir meštani sela kod Bogatića.

Inače, ostali članovi njihove porodice nisu bili sa njima na veselju, tačnije Radišina supruga i dve ćerke, odnosno majka i sestre povređene tinejdžerke. Meštani su tada rekli da je u pitanju jedna divna porodica, poštena i da su svi radili u nadnici, brali su maline, jagode, jabuke...

(Kurir.rs - B. T.)

Bonus video:

00:02

TEŽAK UDES NA BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: U sudaru POGINUO motociklista, drugi povređen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja