ŽIVEO 26 GODINA U NEMAČKOJ, A EVO ZBOG ČEGA SE VRATIO U SRBIJU: Novosađanin ušetao u policijsku stanicu i priznao BRUTALAN ZLOČIN!
Foto: Youtube/kanal9tvns

izbo CIMERA 30 puta

ŽIVEO 26 GODINA U NEMAČKOJ, A EVO ZBOG ČEGA SE VRATIO U SRBIJU: Novosađanin ušetao u policijsku stanicu i priznao BRUTALAN ZLOČIN!

Crna Hronika -

B. F. (47) otišao je danas u novosadsku policijsku stanicu i priznao da je ubio čoveka iza Higijenskog zavoda. Kako se saznaje, žrtva krvavog obračuna je njegov cimer N. N. (38) iz Kisača.

Kako se nezvanično saznalo, B. F.je, kako se sumnja, svoju žrtvu N. N. (38) ubo 30 puta nožem od kojih je 18 u srce, deset u leđa i dva puta u noge!

Kako je rekao dr Zoran Krulj, portparol novosadske Hitne pomoći, oni su poziv primili u 11.51 sati od policije. Na licu mesta zatekli su muškarca (38) bez znakova života i mogli su da konstatuju samo smrt.

Bogoljub Frič Todorović, beskućnik, Novi Sad
foto: Youtube/kanal9tvns

Živeo u napuštenoj kući

Kako pričaju ljudi koji su ga poznavali, oni su živeli u napuštenoj kući, a B. F.je jedno vreme radio u motelu kao kuvar gde je imao smeštaj i platu od 1.000 evra.

- Posle prve plate je sve potrošio i nikad se više nije vratio na posao. On je dugogodišnji beskućnik i alkoholičar. Imao je šansu za bolji život ali je nije iskoristio - kažu poznanici.

Bogoljub Frič Todorović, beskućnik, Novi Sad
foto: Youtube/kanal9tvns

Navodno on je po profesiji kuvar i ima 20 godina radnog staža.

- Živeo je u Nemačkoj 26 godina i vratio se 2019. godine kada mu je umro otac. Ima ćerku, ali on nije hteo da je zove i opretećuje svojim problemima - kažu poznanici.

Često su se svađali

Prema rečima komšija, njih dvojicu su često viđali zajedno.

- Viđali smo ih često, uglavnom pod uticajem alkohola, obojicu. Jedno vreme je bio samo B. F. bio tu, a on da mu se pridružio i drugi, mlađi muškarac - kažu komšije i dodaju:

- Svađali su se i ranije, ali delovalo je kao da se ne razumeju, da ko zna o čemu pričaju. U toj kući u koju su oni ušli i ranije su bili beskućnici, a pre nekoliko godina je jedan tu izvršio samoubistvo.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track