OVO JE UBIJENI NIKOLA U NOVOM SADU: Cimer beskućnik ga izmasakrirao u žbunju, a poznanici otkrivaju da su se često svađali (FOTO)
Foto: Društvene mreže

jeziva smrt

OVO JE UBIJENI NIKOLA U NOVOM SADU: Cimer beskućnik ga izmasakrirao u žbunju, a poznanici otkrivaju da su se često svađali (FOTO)

Crna Hronika -

Nikola Nađ (38) iz Novog Sada brutalno je jutros ubijen kada ga je, kako se sumnja, nožem nasmrt izbo njegov cimer B. F. (47) iz ovog grada, koji je potom sam otišao u policiju i prijavio zločin.

Kako smo već pisali, u pitanju su dvojica beskućnika koja su živela zajedno u napušten objektu u Novom Sadu, a osumnjičeni B .F. je svog cimera, kako su pokazali dosadašnji dokazi, ubo 30 puta nožem.

- Ubistvu je prethodila svađa, a onda je B.F. izvukao nož i izbo poznanika. On je posle toga otišao u policiju i prijavio zločin. Telo u užasnom stanju je pronađeno u žbunju iza Instituta za javno zdravlje Vojvodina - kaže izvor iz istrage.

nikola nađ ubijen nakon svađe
nikola nađ ubijen nakon svađe foto: Društvene mreže

Osumnjičeni muškarac je u trenutku kad je počinio zločin bio pod dejstvom alkohola. Kako su nam ranije rekle komšije, i osumnjičnei i žrtva su često bili pijani, toliko da se nije moglo ni razumeti o čemu razgovaraju. U napuštenom objektu, kako su naveli, ranije je živeo samo osumnjičeni, ali mu se u poslednje vreme pridružio i žrtva Nikola Nađ.

osumnjičeni b.f. za brutalno ubvistvo u novom sadu
osumnjičeni b.f. za brutalno ubvistvo u novom sadufoto: Youtube/kanal9tvns

- Znali su da se posvađaju i ranije, a onda ih opet vidimo da zajedno šetaju ulicama. Taj objekat je jeziv jer se tu pre nekoliko godina dogodilo samoubistvo, ma svi se trudimo da ga zaobilazimo u šrikom luku - dodale su komšije.

Inače, kako smo ranije napisali, sumnja se da je osumnjičeni B. F. svoju žrtvu ubo 30 puta nožem od kojih je 18 u srce, deset u leđa i dva puta u noge.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, a osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.

(Kurir.rs - B. T.)

Bonus video:

01:28

OVO JE NAJVREDNIJI BESKUĆNIK U SRBIJI: Ne odbija nijedan posao, a i dalje spava na ulici (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track