SLAĐANA NARUČILA UBISTVO MUŽA, UPLELA LJUBAVNIKA I MALOLETNIKA: Jedan trag potvrđuje da Dejan nije stradao u udesu! KLJUČNI DOKAZ
Foto: Privatna Arhiva

novi detalji u istrazi zločina kod Majdanpeka

SLAĐANA NARUČILA UBISTVO MUŽA, UPLELA LJUBAVNIKA I MALOLETNIKA: Jedan trag potvrđuje da Dejan nije stradao u udesu! KLJUČNI DOKAZ

Crna Hronika -

Dejan Paunović, kako se sumnja, mučki je ubijen 5. avgusta kada se vraćao svojoj kući u selo Klokočevac iz druge smene iz rudnika u Majdanpeku, a kako nezvanično saznaje Kurir, obdukcijom njegovog tela i izuzetim dokazima sa mesta gde je pronađeno Dejanovo ugljenisano telo otkriveni su novi detalji ovog ubistva.

- Sa mesta na kom je pronađeno Dejanovo telo izuzet je deo zemljišta na kom je bilo tragova krvi, i DNK rezultati se poklapaju sa pokojnikovim. Ovo znači da je Dejan najverovatnije ubijen na tom mestu, prvo pretučen, a zatim stavljen u automobil i zapaljen, tako da sve deluje kao saobraćajna nesreća - kaže izvor Kurira iz istrage i dodaje da će svi razultati obdukcije biti uskoro objavljeni.

Dejan P. i Slađana P.
Dejan P. i Slađana P.foto: Privatana Arhiva

Da podsetimo, Dejanova supruga Slađana P., organizovala je ubistvo supruga na desetogodišnjicu braka u saučešništvu sa svojim ljubavnikom Srećkom M. inače, najboljim drugom pokojnog Dejana i maloletnikom iz Klokoćevca kome je za ,"obavljen posao", Slađana platila najpre 100 evra, a potom još 5.000 dinara.

Zločin je otkriven kada se maloletnik požalio drugu iz susednog sela kako nije dobio dovoljno novca, a koji je slučaj prijavio Dejanovom rođenom bratu Zlatku Paunoviću i policiji u Majdnapeku i slučaj je tako rasvetljen.

Sve troje su uhapšena i pali su na poligrafskom ispitivanju. Saslušani su u VJT u Negotinu, i pritvor im je produžen na 30 dana.

Slađana P.
Slađana P.foto: Printscreen/Facebook

S obzirom na to da supruga nije želela da se obavi obdukcija tela njenog supruga, naknadno je obavljena ekshumacija tela pokojnog Dejana Paunovića na seoskom groblju u Klokočevcu.

- Prvi rezultati obdukcije pokazali su da mu je lobanja potpuno smrskana što ukazuje da je čovek ubijen udarcima zadobijenim tupim predmetima, što su ustalom uhapšeni i priznali u svojim iskazima u VJT U Negotinu. Budući da je telo potpuno izgorelo, nije moguće utvrditi da li je smrt možda nastupila uslet prevrtanja terenskog vozila koje se zapalilo nakon što su ga počinioci nasmrt pretukli, jer je tu neophoodno uraditi dalje anlaize gde je potrebno ispitivaje putem uzoraka krvi, što je u ovom slučaju nemoguće - podseća naš izvor.

Kurir.rs/D.A.

Bonus video:

02:05

UŽIVO UKLJUČENJE NOVINARA IZ GRČKE: Mislili smo da je nesrećan slučaj, ipak je UBISTVO, istraga traje, i RANIJE SU IMALI SUKOBE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track