OVO JE MILENKO KOJI JE UBIJEN OD BATINA KOD INĐIJE: Za smrt keramičara uhapšeni OTAC I 2 SINA, određeno im zadržavanje! (FOTO)
Foto: Izbor privatna arhiva

užas

OVO JE MILENKO KOJI JE UBIJEN OD BATINA KOD INĐIJE: Za smrt keramičara uhapšeni OTAC I 2 SINA, određeno im zadržavanje! (FOTO)

Crna Hronika -

Keramičara Milenka L. (68) iz okoline Inđije koji je preminuo od zadobijenih povreda, tokom proslave u centru sela pretukli su sugrađani, inače otac i dva sina, saznaje Kurir.

Podsetimo, slučaj je prijavljen 9. oktobra nakon što su otac G. J. (43) i njegova dva sina, D. J. (26) i S. J. (18), mučki pretukla nesrećnog čoveka koji je od zadobijenih povreda preminuo nakon 20 dana borbe za život. Osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo nanošenje teške telesne povrede sa smrtnim ishodom.

ovo je brutalno pretučeni milenko l. koji je od zadobijenih udaraca preminuo nakon 20 dana u bolnici
ovo je brutalno pretučeni milenko l. koji je od zadobijenih udaraca preminuo nakon 20 dana u bolnicifoto: Izbor privatna arhiva

- Milenko jeste pretučen na slavlju, ali nije bila u pitanju porodična slava. Radilo se o seoskoj proslavi, koja se kobnog dana održavala u centru Novog Slankamena. Naime, nesrećni čovek je šetao i kada su ga otac i sinovi napali kod folklornog centra, gde ima mnogo kafića i bila je muzika u tom trenutku u jednom od njih, nešto se slavilo valjda - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Sve se brzo desilo, pa je nesrećni čovek zadobio teške telesne povrede od kojih je završio u beogradskoj bolnici. Obdukcijom je ustanovljeno da mu je slomljen vrat i da je imao nekoliko teških povreda po glavi.

Pa da podsetimo, osumnjičeni su uhapšeni, a nakon što im istekne 48 sati policijskog zadržavanja, biće privedeni na saslušanje u nadležno tužilaštvo.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track