RAZGOVORI SRĐANA LALIĆA OTKRILI Evo šta je hteo da postavi na tribini stadiona Partizana: Na suđenju POMENULI I NJEGOVU MAJKU
Foto: Nenad Kostić, MUP

RAZGOVORI SRĐANA LALIĆA OTKRILI Evo šta je hteo da postavi na tribini stadiona Partizana: Na suđenju POMENULI I NJEGOVU MAJKU

Crna Hronika -

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a pred sudom su se preslušavali snimljeni telefonski razgovori što je započeto na jučerašnjem ročištu.

Između ostalih, pušteni su razgovori svedoka-saradnika Srđana Lalića sa operatirama više firmi za telekomunikacije o postavljanju optičkih kabala na stadionu Partizana, domenima za SKY ECC, a prikazana je i poruka od banke koja je Lalića obavestila o uplati na račun na kom mu je u trenutku stanje bilo 993 hiljade i 379 dinara.

Lalić je operateru jedne od firmi objašnjavao i kako da postavi optički kabl na južnoj tribini stadiona Partizana.

- Iza semafora na jugu ima jedna prostorija, metalna vrata, e pa odmah ispod treba da se postavi. Ne znam da li su vam objasnili, ali mi otvaramo E-games klub pa nam je to potrebno - rekao je Lalić.

On je, kako se čuje iz razgovora, iz jedne prodavnice tražio i da kupi brojačnice novca.

Takođe, domeni za SCY ECC vode se na Lalićevu majku, M. Lalić.

Advokati odbrane i ovaj put su tražili da se dovede Srđan Lalić u sudnicu da se izjasni o svemu i tražili su da dođe njegova majka da svedoči, ali se Tužilaštvo usprotivilo ovim predlozima.

Sudoku veće je prekinulo današnji glavni pretres, a suđenje će se nastaviti u četvrtak kada su kao svedoci pozvani Ilija Kovačević i Igor Arezanović.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track