JEDAN ČOVEK VIDEO JE KRVAVI PIR U NOVOM SADU, ON JE KLJUČNI SVEDOK: Danas saslušanje beskućnika koji je 30 puta izbo cimera
Foto: Youtube/kanal9tvns, Društvene mreže

istraga

JEDAN ČOVEK VIDEO JE KRVAVI PIR U NOVOM SADU, ON JE KLJUČNI SVEDOK: Danas saslušanje beskućnika koji je 30 puta izbo cimera

Crna Hronika -

B. F. (47) koji se sumnjiči da je u napuštenoj kući u Ulici Ruđera Boškovića u Novom Sadu, sa više uboda nožem, ubio beskućnika Nikolu Nađa (38) iz Kisača, danas će biti priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Osumnjičeni je, kako smo već pisali, priznao da je počinio ubistvo.

Osumnjičeni B. F.
Osumnjičeni B. F. foto: Youtube/kanal9tvns

- On je u ponedeljak došao u policijsku stanicu i rekao da je izbo čoveka - podseća naš izvor.

Policija je odmah otišla na mesto zločina, gde je zatekla telo muškarca sa brojnim ranama nanetim nožem.

Prema nezvaničnim saznanjima novosadskog Dnevnika, postoji i očevidac krvavog pira.

- Radi se o muškarcu (44) iz Šapca, koji je u trenutku zločina bio u napuštenoj kući sa žrtvom i osumnjičenim - naveo je njihov izvor i dodao da je policija kod uhapšenog pronašla nož koji je, kako se sumnja, izbo nasmrt cimera.

- Na nožu je bilo tragova krvi. Inače, i žrtva i uhapšeni se nalaze u policijskoj evidenciji - naveo je izvor.

Ubijeni Nikola Nađ
Ubijeni Nikola Nađfoto: Društvene mreže

Stravičnom zločinu, kako smo pisali, prethodio je sukob dvojice beskućnika, koji su boravili u napuštenoj kući u blizini Higijenskog zavoda.

- B. F. je nožem zadao više od 30 uboda Nikoli. Nesrećnik je imao čak 18 ubodnih rana na grudima, 10 u leđa i dve u noge. Njih dvojica su se često svađala. Obojica su stalno bila pod dejstvom alkohola. Dešavalo se da ne mogu ni da pričaju koliko su pijani i pitali smo se kako se uopšte razumeju. Toliko su nerazgovetno pričali, mrmljali su - ispričale su ranije komšije.

Inače, osumnjičeni B. F. je svojevremeno učestvovao u TV emisiji na temu beksućnika. On je rekao da je 26 godina živeo u Nemačkoj, ali da se posle smrti oca vratio u Srbiju.

- Ispričao je tada i da je imao teško detinjstvo, da je odrastao u hraniteljskoj porodici. Jedno vreme je radio u motelu kao kuvar gde je imao smeštaj i platu od 1.000 evra. Međutim, kada je primio prvu platu, celu ju je potrošio i više nije išao na posao - ispšričali su oni koji poznaju B. F.

Žitelji Adamovićevog naselja, gde se ubistvo dogodilo, kažu da su još uvek potreseni i u šoku.

- Ne znam šta da vam kažem. Uopšte nije prijatno i nije mi svejedno ni da tuda prolazim, a kamoli da puštam decu samu. Ovo je strašno. Ta kuća je napuštena i zaklonjena šipražjem, tako da slučajni prolaznik ne može ni da pretpostavi da je tu nekada bio zaista lep stambeni objekat, ali šta ćete... Čula sam da su naslednici u inostranstvu, a zub vremena je uradio svoje i kuća je načisto propala - ispričala je juče za „Dnevnik” žena koja stanuje u neposrednoj blizini.

(Kurir.rs - Dnevnik)

Bonus video:

00:35

TUČA U NOVOM PAZARU: Muškarac izboden nožem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja