"BRAVO, BRATE MOJ" Inspektori organizovali orgije u stanici policije u Kotoru pa obaveštavali jednog od šefova kavčana ŠOK-FOTO
Ilustracija, Foto: Shutterstock

skandalozno

"BRAVO, BRATE MOJ" Inspektori organizovali orgije u stanici policije u Kotoru pa obaveštavali jednog od šefova kavčana ŠOK-FOTO

Crna Hronika -

O vreloj akciji navodno su preko kriptovanog telefona obaveštavali policajca koji se tereti da je na vrhu “kavačkog” klana

PODGORICA - U prostorijama policije u Kotoru 30. jula 2020. godine su dva inspektora policije organizovala se*sualne orgije sa dve ženske osobe, a o vreloj akciji su preko kriptovanog telefona obaveštavali policajca Ljuba Milovića, koji se tereti da je na vrhu “kavačkog” klana.

Podgorička Borba došla je u posed fotografija koje su deo spisa koji je Evropol dostavio nadležnim organima o presretnutim porukama.

Jedna od dve ženske osobe sa ovih fotografija je bila u centru afere godinu dana ranije kada je osuđenik Đ.P. koji kaznu izdržava u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Kotor, objavio fotografiju na kojoj je, u bolničkoj sobi, sa jednom obnaženom i drugom delimično obnaženom ženskom osobom, koja je obučena u uniformu zdravstvenog radnika.

Na pomenutim fotografijama jasno se vide nedolične radnje u policijskoj stanici, a sve to prate i poruke koje jedan od inspektora navodno šalje Miloviću, a u jednoj od njih piše i "Bravo, brate moj".

Kurir.rs/Borba.me

Bonus video:

00:30

POLICAJAC 20 GODINA SILOVAO ŽENE, A OVAKO IM JE PRETIO! Oglasio se inspektor koji je rešio slučaj: Njima odajemo počast!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track