NESREĆA SE DESILA POD NERAZJAŠNJENIM OKOLNOSTIMA Oglasila se kompanija povodom smrti radnika u liftu: Izražavamo saučešće porodici
Foto: Kurir

beograd

NESREĆA SE DESILA POD NERAZJAŠNJENIM OKOLNOSTIMA Oglasila se kompanija povodom smrti radnika u liftu: Izražavamo saučešće porodici

Crna Hronika -

Nakon što je jutros u zgradi u Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu poginuo muškarac B. V. (57) kada ga je priklještio lift, oglasila se komapanija u čijem portfoliju je i zgrada u kojoj se desila nesreća.

Oni su poslali saopštenje za javnost:

- Kompanija Marera Properties, kompanija za investiranje, akviziciju, razvoj i iznajmljivanje nekretnina komercijalne namene, u čijem portfoliju je i zgrada BIGZ u Bogradu, obaveštava javnost da se jutros, oko 8 časova, na gradilištu na kojem se izvode radovi rekonstrukcije zgrade, u ulici Bulevar Vojvode Mišića 17, desila nesreća sa smrtnim ishodom - piše u saopštenju, u kom se još i dodaje:

- Na gradilištu je poginuo radnik B.V. (1966), zaposlen u kompaniji GIT Milanović, koja je bila zadužena za čišćenje gradilišta i odvoz šuta. Nesreća se desila pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima. Nadležne službe su obavile uviđaj i sledi dalja istraga događaja.

1 / 4 Foto: Kurir

Iz kompanije su uputili saučešće porodici nastradalog čoveka.

- Kompanija Marera Properties izražava najdublje saučešće porodici i najbližima poginulog radnika i nastavlja da sarađuje sa nadležnim institucijama na rasvetljavanju ove nesreće - dodali su.

Podsetimo, policija i Hitna pomoć izašle su na lice mesta kada je prijavljeno da je jedna osoba zaglavljena između 5. i 6. sprata zgrade.

- Prema prvim informacijama, radnik je bio priklješten između dva sprata. Zadobio je povredu glava - kaže naš izvor.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track