RANJENA LJUBAVNICA IZ KRUŠEVCA VEĆ 15 DANA U KOMI: Zoran joj pucao u glavu, pa ubio ženu i sebe, lekari čine sve da je spasu
Foto: Facebook

krvavi pir

RANJENA LJUBAVNICA IZ KRUŠEVCA VEĆ 15 DANA U KOMI: Zoran joj pucao u glavu, pa ubio ženu i sebe, lekari čine sve da je spasu

Crna Hronika -

Žena (44) iz Kruševca koju je 13. novembra hicem iz pištolja u glavu ranio ljubavnik Zoran Ristić (52), koji je potom ubio i svoju zakonitu ženu Vesnu (50), pa izvršio samoubistvo, već 15 dana se nalazi u komi!

Nesrećna žena je posle krvavog pira hitno transportovana na UKC Niš, gde se i dalje nalazi u teškom stanju na Klinici za intezivnu negu.

Zoran Ristić
Zoran Ristić foto: Facebook

- Pacijentkinja je na mehaničkoj vrntilaciji i u teškom je opštem stanju. Lekari sve daju od sebe da joj se zdravstveni parametri poboljšaju - rekli su nam u niškom Univerzitetsko kliničkom centru.

Podsetimo, ljubavni trougao kvavo je okončao Zoran Ristić. On je kobnog jutra najpre teško ranio ženu s kojom je bio u emotivnoj vezi paralelno sa svojom suprugom. Pošto je ženu upucao hicem iz pištolja nasred ulice, otišao je u svoje rodno selo kod Kruševca, gde je usmrtio zakonitu suprugu.

- Naterao je nesrećnu Vesnu da uđe s njim u automobil. U kolima ju je ubio, a onda je telo izbacio na kamenolom pored puta. Potom je presudio i sebi u automobilu - podseća izvor.

Kako smo ranije pisali, sumnja se da je motiv za težak zločin to što je Zoran, navodno, zapao u finansijske probleme.

-. On je sa svojom ljubavnicom živeo u njenom stanu u Kruševcu. Međutim, to nije bio njen stan, već ga je delila sa mužen. Nekoliko dana pre krvavog pira, ona se zvanično razvela od prvog muža i dogovor je bio da otkupi stan od njega. Zoran je zbog toga navodno podigao kredit - kaže izvor i dodaje da se pričalo i da se Zoran posvađao sa ljubavnicom jer mu je ona govorila da se razvede od žene.

Ovde je ranjena žena u Kruševcu
Ovde je ranjena žena u Kruševcu foto: Kurir

- Navodno, pošto se i ona razvela, očekivala je to i od Zorana. Međutim, iako je godinama varao Vesnu, nije želeo da sudski okonča svoj brak. Čuli smo da je svađa izbila oko toga, ali i oko para - kaže izvor.

Oni koji su poznavalI Ristiće, ispričali su ranije da je ubijena Vesna upoznala Zorana sa ranjenom ženom.

- Njih dve su jedno vreme zajedno radile i družile su se. Ta žena je dolazila u njihovu kuću i u početku se sve izgledalo kao prijateljstvo, ali vremenom se previše zbližila sa Zoranom. Zoran čak ima i zajedničke slike sa ženom i ljubavnicom, što je nama bizarno - podseća sagovornik.

Za ranjenu ženu prijatelji imaju reči hvale.

-. Ona je vredna i radna. Nismo s njom imali problema. Nadamo se da će uspeti da se iščupa - dodali su oni.

(Kurir.rs - M. S.)

Bonus video:

02:08

LJUBAVNICA TRAŽILA KRUŠEVAČKOM UBICI 13.500 EVRA DA ISPLATI BIVŠEG MUŽA?! Radulović: Slučaj ukazuje na veliku opasnost u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track