DOJAVA O BOMBI U NOVOPAZARSKOM NASELJU POILA: Hitna intervencija službi bezbednosti, u toku istaga (VIDEO)
Foto: indeksonline

DOJAVA O BOMBI U NOVOPAZARSKOM NASELJU POILA: Hitna intervencija službi bezbednosti, u toku istaga (VIDEO)

Crna Hronika -

NOVI PAZAR - U novopazarskom naselju Pojila, večeras nešto posle 22 časa zabeležena je hitna situacija usled dojave o bombi upućene jednom lokalnom marketu. Dojava je stigla putem elektronske pošte u market, što je odmah izazvalo reakciju bezbednosnih službi.

Na mesto događaja brzo su stigle ekipe policije, posebno odeljenje za borbu protiv terorizma, vatrogasne jedinice, hitna služba i radnici Elektrodistribucije. Sve službe su delovale koordinisano i efikasno, pokazujući visok stepen profesionalizma u potencijalno opasnim situacijama.

Policija je izvršila kontradiverzioni pregled objekta u marketu. Nakon temeljnog pregleda, ustanovljeno je da je dojava bila lažna. Ovo je još jedan u nizu slučajeva lažnih dojava koji izazivaju uznemirenost javnosti i nepotrebno angažovanje službi bezbednosti.

01:58

Novi Pazar, dojava o bombi u prodavnici, policija obavila pregled

Nadležni organi su pokrenuli istragu kako bi utvrdili identitet osobe koja je poslala lažnu dojavu. Takve radnje se smatraju ozbiljnim prekršajem i mogu dovesti do krivične odgovornosti. Apeluje se na građane da odgovorno koriste službe za hitne intervencije i da izbegavaju širenje dezinformacija koje mogu izazvati paniku i poremećaj javnog reda i mira.

(Kurir.rs / Indeksonline.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track