UDOVICA KRALJA DIJAMANATA PROGLAŠENA ZA ŽENU GODINE: Lepa Bugarka bila udata za Srbina kog su brutalno likvidirali
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Facebook, Privatna arhiva

nagrađena

UDOVICA KRALJA DIJAMANATA PROGLAŠENA ZA ŽENU GODINE: Lepa Bugarka bila udata za Srbina kog su brutalno likvidirali

Crna Hronika -

Bugarska misica Natalija Gurkova, inače udovica Đorđa Mihaljevića (44) srpskog biznismena i trgovca dijamantima koji je brutalno likvidiran u septembru 2018. u Johanesburgu sada je dobila nagradu za ženu godine u Bugarskoj.

Mihaljević je, podsetimo, brutalno izrešetan 24. septembra 2018. godine u svom plavom "poršeu" u Johanesburgu u Južnoafričkoj Republici, kada su ga dok je bio na semaforu presrela dva maskirana napadača na motoru i ispalila kišu metaka u njegova kola. Nakon egzekucije pobegli su u nepoznatom pravcu, ali je tamošnja policija uhapsila pet osoba od kojih je jedan crnogorski državljanin.

natalija gurkova i njen brutalno ubijeni suprug đorđe mihaljević, kralja dijamanata
natalija gurkova i njen brutalno ubijeni suprug đorđe mihaljević, kralja dijamanatafoto: Printscreen Instagram

Lepu Nataliju ova tragična vest dočekala je dok je boravila u rodnoj Bugarskoj, a nakon suprugove smrti ona se potpuno slomila, jer je kako smo ranije pisali ona bila uplašena i tražila je od Mihaljevića da se odsele iz JAR-a jer u toj zemlji više nisu bili bezbedni.

Nakon njegove smrti ona se vratila u Bugarsku i nastavila da radi u svojoj branši. Ako je sudeći po fotografiji koju je objavila pre nekoliko dana Natalija je i dalje jako uspešna žena pa je samim tim i ova nagrada prema komentarima njenim prijatelja i pratilaca došla u prave ruke.

natalija gurkova se pohvalila nagradom 'žena godine'
natalija gurkova se pohvalila nagradom "žena godine"foto: Printscreen/Instagram

Da podsetimo, lepa Natalija bila je Miss Bugarske 1998. i sada pleni lepotom koju rado ističe na društvenoj mreži Instagram. Kako smo ranije pisali, nedavno je objavila i fotografiju na kojoj se vidi kako je obučena u raskošnu belu venčanicu koja ima duboki deklote, dok na glavi ima čipkasti veo. Oko vrata može se videti ogrlica, a nesumnjivo je da je izabrala dobar komad nakita, s obzirom na to da je nje bivši suprug upravo bio "kralj dijamanata".

Natalija i ubijeni Đorđe bili su zajedno preko 15 godina, a njegovo ubistvo prekinulo je njihovu ljubav. Bugarka je pre njegovog ubistva često objavljivala njihove zajedničke fotografije na kojima su nasmejani pozirali i to pretežno u ekskluzivnim svetskim restoranima.

izrešetani 'porše' kralja dijamanata nakon rafalne paljbe
izrešetani "porše" kralja dijamanata nakon rafalne paljbefoto: Facebook

Inače, ubijeni Đorđe Mihaljević nakon rafalne paljbe pokušao je da se spasi, ali nažalost u tome nije uspeo.

- Napadači su izvesno vreme pratili "kralja dijamanata" i na nakon što su utvrdili njegovu svakodnevnu rutu kretanja, isplanirali su likvidaciju. Kobnog dana Mihaljević je bio na ručku sa prijateljima, a ubistvo se dogodilo nakon što je iz restorana krenuo kući - podseća izvor i dodaje:

- Napadači su iskoristili trenutak kada je Mihaljević stao na crveno svetlo na semaforu. Naime, tada su motorom prišli "poršeu" i suvozač na motoru je zapucao u Mihaljevića. Nakon pucnjave napadači su pobegli u nepoznatom pravcu.

kurir nakon ubistva došao u posed fotografija plavog 'poršea' nakon pucnjave
kurir nakon ubistva došao u posed fotografija plavog "poršea" nakon pucnjavefoto: Privatna arhiva

Sumnja se da je žrtva tada bila smrtno ranjena, ali je poslednjim atomom snage dodao gas i pokušao da pobegne od napadača, ali je uspeo da prođe samo stotinjak metara.

- Mihaljević je zaustavio automobil i uspeo da izađe iz njega, ali je istog trenutka pao i umro - izjavio je tada policijski zvaničnik JAR za južnoafričke medije.

U Johanezburgu je živeo dugi niz godina, a bio je u dobrim odnosima sa osuđenima za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana - Milanom Đuričićem Mikijem, koji je na isti način ubijen u tom gradu, u aprilu 2018. godine, kao i sa Dobrosavom Gavrićem, koji je u JAR godinama u pritvoru.

đorđe mihaljević i natalija gurkova u vreme ljubavi
đorđe mihaljević i natalija gurkova u vreme ljubavifoto: Printscreen Instagram

- Svi oni bili su u dobrim odnosima s češkim narko-bosom Radovanom Krejčirom, ali su se onda okrenuli protiv njega. Počela su ubistva ljudi sa ovih prostora, od kojih praktično nijedno nije rešeno do sada - rekao je ranije sagovornik Kurira.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track