MAJKA MASOVNOG UBICE NASTAVLJA SA TORTUROM! Opet prijavila brata ubijenih mladića jer se oseća nesigurno?! "MORAĆU DA REAGUJEM"
Foto: Privatna Arhiva, Petar Aleksić

masakr

MAJKA MASOVNOG UBICE NASTAVLJA SA TORTUROM! Opet prijavila brata ubijenih mladića jer se oseća nesigurno?! "MORAĆU DA REAGUJEM"

Crna Hronika -

Majka Uroša B. (21) iz Mladenovca, osumnjičenog da je 4. maja u selima Dubona i Malo Orašje počinio masakr, ne prestaje da podnosi prijave policiji, pa je sada i nakon desetina lažnih prijava podnela još jednu protiv Stefana Markovića, brata dvojice ubijenih mladića, saznaje Kurir!

Stefan Marković
Stefan Markovićfoto: Printscreen/TV Happy

- Ona je za vikend podnela prijavu i navela da se plaši za svoju bezbednost, da se oseća nesigurno zbog Markovića i njegovog prijatelja - kaže naš izvor i dodaje da je i snimala kako Marković radi na svojoj njivi koja se nalazi u blizini kuće njenog svekra u koju ona dolazi:

- Njihovu kuću obezbeđuje policija 24 sata dnevno, ako postoji problem njihova je dužnost da odmah reaguju.

Dubona
Dubonafoto: Nenad Kostić

Stefan Marković je ranije za Kurir objasnio da je on zbog njenih prijava više puta privođen i da je dokazao da nije kriv, ali da ona ne odustaje.

- Saznao sam za prijavu, ali ja već 10 dana radim na terenu i nisam bio ni blizu njihove kuće, pa mi nije jasno na osnovu čega se to ponovo dešava i koje su njene namere - kaže Stefan za Kurir i objašnjava da ne zna kako sa time da se izbori:

- Ne znam više šta da radim, svako malo sam zbog nje pozivan i ispitivan, a svi su svesni da je u pitanju lažno prijavljivanje.

Malo Orašje
Malo Orašjefoto: Petar Aleksić, MUP

Prema njegovim rečima, ako se ovakva tortura nastavi moraće da reaguje i podnese tužbu protiv nje.

- Ne znam više kako reagujem, ako to prođe novac ću da dam u humanitarne svrhe, a ja, kao i ostale porodice, imaće konačno bar od nje malo mira - kaže naš sagovornik.

Uroš B.
Uroš B.foto: MUP Srbije

Podsetimo, Stefanu su u Masakru ubijena braća Nemanja Stevanović i Dalibor Todorović, a on je nekoliko puta gostovao u medijima na ovu temu i smatra da majka Uroša B. zbog toga ima "pik" na njega.

Uroš se sumnjiči da je kobne večeri ubio 9 mladih i ranio 12, a on se sada nalazi u pritvoru u Smederevu kao i njegov otac i ujak.

Kurir.rs / D.A.

Bonus video:

02:12

Major policije Pjanović: Prijavljuju nasilje tek kad SA NJIH PREĐU NA DECU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track