LEGIJA JE STRAŠNO VOLEO MILICU! Ulemek je stalno šetao i mazio, a onda umalo nije poginuo zbog nje! FOTO
Foto: Profimedia

ANEGDOTA IZ zoološkog vrta

LEGIJA JE STRAŠNO VOLEO MILICU! Ulemek je stalno šetao i mazio, a onda umalo nije poginuo zbog nje! FOTO

Crna Hronika -

Milorad Ulemek Legija je u mlađim danima odlazio često u zoološki vrt kod Vuka Bojovića i stalno je posećivao jednu tigricu zbog koje je kasnije dolazio svaki dan.

U jednoj od svojih emisija na Jutjubu, Mašan Lekić je govorio o Miloradu Ulemeku Legiji i opasnomtigru, a radnja se dešavala u beogradskom zoološkom vrtu. Prijatelj Vuka Bojovića, Jovan Antonijević je počeo priču: "Sad tu ima jedna epizoda koja se desila, sad na onoj pisti, Milica (tigar) je izašla iz onog malog kaveza i ide pistom. I ide prema jednom šarplanincu koji je vezan lancem, ogroman šarplaninac i vučjaku koji je pušten sa lanca. Tom vučjaku kažeš 'Ustaša', a on se sav izbezumi", počeo je Antonijević pa nastavio:

"I sad ide tigrić prema tom vučjaku i vučjak ga spazi i krene onako kao vuk kad se prikrada i lovi, da skoči na nju. Ja rekoh: 'Jao, gotovo, to će biti krv svuda, dobro uspećemo da je spasimo, ali zašto da je izujeda.'

Milorad Ulemek Legija
foto: Printscreen Facebook/legende devedesetih

Međutim kad je došao na 20 centimetara od nje, počeo je da je njuška, samo se okrenuo, podvio rep skroz i otišao - osetio je miris zveri, shvatio je da je ispred njega nešto mnogo moćnije. Da njen adrenalin i miris ne mogu da se mere sa njegovim", ispričao je Antonijević, a onda je pomenuo Legiju i njegov odnos sa ovom posebnom tigricom.

"Legija je recimo tu Milicu strašno voleo. Ona je posle odrasla, postala ogroman tigar od 200 kila, ali je on dolazio u zoo vrt svakodnevno nju da šeta, da se mazi, da se rvaju, da se grle... I pošto nije znao kad će da dođe on je tražio ključ od kaveza da može da uđe ili da ga ovi puste. Jednog dana ulazi kod Vuka u kancelariju i kaže:

"Vuče molim te, Milica je bolesna, nek dođe veterinar, kaže Vuk: 'Kako bolesna?', a Legija odgovara:

'Ma bolesna je sigurno. Ja priđem hoću da je zagrlim, da je pomazim, a ona na mene reži, hoće da me ogrebe.

Kaže mu Vuk: 'Ma koja bre Milica, je l' si ti lud, mi smo premestili nju u drugi kavez, to je potpuno drugi tigar'.

E sad možete da mislite kad čovek uđe sa potpuno nepoznatim tigrom u kavez i hoće da se mazi i izađe kao pobednik. Koji taj čovek mora da ima adrenalin u sebi", zaključio je Antonijević.

Kurir.rs/Mondo

Bonus video:

02:10

EKSKLUZIVNO! ISPLIVAO RAZGOVOR ČEDE I LEGIJE U ŠILEROVOJ: Ulemek poslao jezivu poruku Đinđiću NAŠAO SAM KO ME NEĆE IZNEVERITI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track