PAR KOJI SE UGUŠIO U NIŠU UPOZNAO SE U POZNATOJ TV EMISIJI: Branka od trojice kandidata izabrala Igora, spojile ih "Provodadžije"
Foto: Kurir.rs/M.S.

TUGA

PAR KOJI SE UGUŠIO U NIŠU UPOZNAO SE U POZNATOJ TV EMISIJI: Branka od trojice kandidata izabrala Igora, spojile ih "Provodadžije"

Crna Hronika -

Igora (41) i Branka (38) Nešić iz Niša, ugušili su se tokom noći 27. novembra u svom stanu u ovom gradu, nakon što im je iscureo plin na šporetu, a kako saznaje Kurir oni su se upoznali u televizijskoj emisiji "Provodadžija".

Njih dvoje su, da podsetimo, preminuli zajedno, u snu.

Branka je bila kandidatkinja u pomenutoj emisiji, a nekoliko mladih muškaraca pokušali su da osvoje njeno srce, ali je ona na kraju izabrala Igora.

Niš, Branka Nešić, Igor Nešić
foto: Printskrin/Facebook

- U emisiji su učestvovali pre više od dve godine i nažalost ona sada više ne postoji na internetu, iako bi to bila divna uspomena na njih - kaže poznanik za Kurir i objašnjava:

- Branka je jako fina, ali stidljiva, a uz Sašu se dosta oslobodila, svima su bili mnogo sragi i mnogo ljudi je od njih naučilo šta znači da kao odrastao čovek voliš kao dete.

Kako je za Kurir ispričao Igorov brat Saša njih dvoje su kobne večeri legli u svoju sobu i upalili su taj šporet da se ogreju. Plinska boca je, kako kaže, bila puna, ali kada dođe do kraja, ta plinska boca počinje da ispušta gas i to je bilo kobno po supružnike.

Branka i Igor
Branka i Igorfoto: Printscreen/Facebook

- Mene je u mojoj sobi otac probudio u 6,40 da idem na posao i ja nisam ni ulazio u njihovu sobu. Otac je u 8,00 ujutru ustao da ode po šećer i onda je otišao da radi negde. Ni on nije hteo da ih budi - kaže Saša i dodaje:

- Otac i ja smo nedavno hteli da se greju na šporet na drva, ali njih dvoje su rekli "ovako na plin je ekonomičnije i čistije" tako da smo to ispoštovali. O tom plinu i grejanju je isključivo Igor brinuo. Igor i Branka su bili sjajan bračni par. Ja sam radio pri vojsci pa sam dao otkaz kako bi se vratio ovde da radim i podigao sam kredit da postavimo krov, panele i drugo - objašnjava Saša.

Kurir.rs / D.A.

Bonus video:

02:26

HAVARIJA U SUBOTICI! PROCUREO GAS, radnici evakuisani, vatrogasne službe dežurale do kasno u noć! U fabrici zaposleno 1000 LJUDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track