"PROVOCIRAO JE ŠTO JE OSTAVILA DECU I OTIŠLA, PA GA ZAPALILA?!" Meštani Srpske Crnje o nezapamćenoj porodičnoj drami
Foto: Kurir/S.U.

"PROVOCIRAO JE ŠTO JE OSTAVILA DECU I OTIŠLA, PA GA ZAPALILA?!" Meštani Srpske Crnje o nezapamćenoj porodičnoj drami

Crna Hronika -

Žena S. M. iz Srpske Crnje, sinoć je kako se sumnja, nakon svađe polila benzinom sina A. T. a potom ga živog zapalila, dok su bili u kući njenog ljubavnika Lj. Š. i tom prilikom mu je nanela teške telesne povrede.

Porodična drama, podsetimo, dogodila se sinoć kada je A. T. došao u posetu svojoj majci koja je inače, u kućnom zatvoru zbog krivičnog dela nanošenje teških telesnih povreda.

- Drama se odigrala kada su oni navodno večerali. U kući tada nije bilo struje, a sin je navodno, isprovocirao majku da ih je ostavila zbog drugog čoveka, a pošto su svo troje već bili popili majka je izgubila razum i uzela je kantu sa benzinom koja se nalazila u kući njenog ljubavnika - navodi meštanin Srpske Crnje i dodaje:

- Majke je polila sina benzinom po licu i gornjem delu tela. A potom navodno, bacila upaljač na njega. Nesrećni mladić je počeo da gori, okretao se u krug, zapomagao i vrištao od bolova.

Kako dalje navodni naš sagovornik, mladić A. T. je pokušao da se spasi tako što je istrčao na ulicu i pokušao da se baci na asfalt kako bi ugasio plamen.

ovo je mladić a .t. koji je teško povređen nakon što ga je majka zapalila benzinom
ovo je mladić a .t. koji je teško povređen nakon što ga je majka zapalila benzinomfoto: Kurir/S.U.

- Scena je bila jeziva! Dečko je živ goreo, a njegov očuh, vlasnike te kuće je pozvao policiju i Hitnu pomoć koji su ga transportovali u bolnicu gde su mu konstatovane teške telesne povrede - kaže prijatelj ove porodice i dodaje da je osumnjičena S. M. nakon toga uhapšena.

- Izveli su je sa lisicama na rukama, sramota je da je jedna majka sposobna da tako nešto uradi...

Kako smo ranije pisali, Igor Barbul, brat od tetke A.T. za Kurir je izneo jeziva saznanja o kojima bruji ceklo ovo banatsko selo.

- Koliko je meni poznato, on je bio kod majke i očuha. Bili su mrtvi pijani. U selu prethodne noći nije bilo struje. Polili su ga benzinom, upalili i pustili ga gori. Brat od tetke je sanitetom iz Srpske Crnje prebačen u zrenjaninsku bolnicu, a odatle u novosadski Klinički centar Vojvodine - rekao je Barbul.

rođak ispričao šta se desilo u kući strave u srpskoj crnji
rođak ispričao šta se desilo u kući strave u srpskoj crnjifoto: Kurir/S.U.

U Srpskoj Crnji o S. M. niko nema lepo mišljenje. - Ima osmoro dece, a trenutno je na izdržavanju kazne kućnog zatvora zbog krivičnog dela nanošenje teških povreda. S. M. je alkoholičarka i nasilna kad popije. Iako je u braku sa R. T. često je dolazila kod svog ljubavnika Lj. Š. u tu trošnoj kući, gde on je sam živeo. Do pre petnaestak godina, Lj. Š. je živeo u Americi, ali je odatle deportovan u Srbiju. Dobar je varilac, ali nije zaposlen - navode meštani za Kurir i dodaju:

- Žalosno što se zapustio i odao alkoholu. Ne možemo da verujemo da se u našem selu ovako nešto dogodilo. A. T. je najstariji sin S. M. Samo da preživi...

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove porodične drame.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja