KAKO SE ODVIJA SUĐENJE RODITELJIMA DEČAKA UBICE? Advokat Popović za Kurir TV: On neće snositi odgovornost, ali RODITELJI HOĆE
Foto: Kurir tv

kurir tv

KAKO SE ODVIJA SUĐENJE RODITELJIMA DEČAKA UBICE? Advokat Popović za Kurir TV: On neće snositi odgovornost, ali RODITELJI HOĆE

Crna Hronika -

Treći i četvrti maj 2023. godine nažalost nikada nećemo zaboraviti. Tragedije u OŠ Vladislav Ribnikar i selima oko Mladenovca zauvek će biti ožiljci našeg društva.

Milan Popović
foto: Kurir tv

A sedam meseci nakon ovih tragedija oči su uprte u pravosuđe. Ovom temom bavi se reporter Kurira, Nikola Vujović i razgovoru sa advokatom Milanom Popovićem, koji je pojasnio kako će se sudski dalje postupati.

- Iz celog događaja , sa jedne strane ne mogu se odrediti krivično pravo prema njemu, ali hoće prema roditeljima i streljani u koju je navodno išao. Tužilaštvo je pribavilo potrebne dokaze. To je faza u kojoj branioci i okrivljeni mogu da se žale na potvrđenu optužnicu. Nakon izvođenja dokaza sledi odluka suda, a ukoliko sud utvrdi da su ova lica izvrila krivična dela, doneće kaznu koju smatra adekvatnu - rekao je Popović.

Podsetio je na tačne stavove kojim se terete majka i otac maloletnog ubice svojih drugova, čuvara i đaka u osnovnoj školi na Vračaru trećeg maja 2023.

Pogledajte opširnije u snimku ispod:

02:57

KAKO ĆE SUDITI DEČAKU UBICI I NJEGOVIM RODITELJIMA? Popović za Kurir tv:

Kurir.rs/T.M.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

10:00

VLADISLAV RIBNIKAR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track