NOVI DETALJI PUCNJAVE U SKADARLIJI: Sedeli u kafani, pili, a onda je nastao haos EVO U KAKVOM JE STANJU RADNIK OBEZBEĐNJA
Foto: Instagram/ sergey_baykow

istraga

NOVI DETALJI PUCNJAVE U SKADARLIJI: Sedeli u kafani, pili, a onda je nastao haos EVO U KAKVOM JE STANJU RADNIK OBEZBEĐNJA

Crna Hronika -

Dalibor K. (43), radnik obezbeđenje u jednoj kafani u Skladarliji koji je noćas teško ranjen, nalazi se van životne opasnosti, saznaje Kurir. Podsetimo, njega je napadač za kojim se traga ranio sa dva hica u stomak i jednim u ruku.

Kako nezvanično saznajemo, pucnjavi je prethodila rasprava u kafani.

- Napadač je sedeo u društvu sa još četiri osobe. Ušli su u žustru raspravu sa dvojicom radnika obezbeđenja poznatog beogradskog lokala i on je tada izvadio pištolj i pucao u Dalibora K. - otkriva naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, posle ranjavanja, napadač je pobegao a uviđaj na mestu zločina obavili su policija i Više javno tužilaštvo u Beogradu.

- Uzete su izjave očevidaca, prikupljeni tragovi sa mesta zločina i preuzeti snimci sa sigurnosnih kamera - dodaje sagovornik Kurira.

Spekuliše se da je svađa gostiju za stolom za kojim je bio i napadač izbila zbog muzike.

- Čuli smo da su momci koji su sedeli za stolom tražili da muzika, koja je završila, nastavi da svira. Navodno im je obezbeđenje prišlo, jer su postali bučni u lokalu i pokušalo da ih urazumi i objasni im da se lokal zatvara. Jedan od njih je tada izvukao pištolj i nastao je haos - priča jedan očevidac za Kurir.

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

03:29

PUCNJAVA USRED BELA DANA U PUNOM TRŽNOM CENTRU! Dva mladića ranjena, lekari nisu optimisti! Makedonija postala AUTO-PUT DROGE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track