SIN POGINUO, OTAC TEŠKO POVREĐEN: Detalji saobraćajne nesreće na putu Obrenovac-Boljevci
ilustracija, Foto: Filip Plavčić

SIN POGINUO, OTAC TEŠKO POVREĐEN: Detalji saobraćajne nesreće na putu Obrenovac-Boljevci

Crna Hronika -

Putnik u kombi vozilu Z.P. (26) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kada su se sudarila dva kombija na putu Obrenovac - Boljevci. Kombijem u kom je bio nastradali mladić upravljao je, navodno njegov otac D.P. (46) koji je teško povređen.

Kako je ranije objavljeno saobraćajna nesreća dogodila se juče oko 12 sati u na putu iz Surčina ka Obrenovcu.

U ovoj saobraćajnoj nesreći teške povrede zadobio je i vozač M.I. koji je kako se sumnja izazvao nesreću i nakon ukazane pomoći i priveden u policijsku stanicu gde mu je određeno zadržavanje do 48 sati u okviru kojih će biti priveden kod tužioca.

- Sumnja se da se saobraćajna nesreća dogodila kada je kombi kojim je upravljao M.I. kretajući se iz smera Surčina ka Obrenovcu prešao u levu traku i sudario se sa kombijem koji mu je dolazio u susret. Od siline udarca I.M . je kombijem sleteo sa puta- reko je izvor upoznat sa slučajem.

Da tragedija bude još veća, ako se nezvanično saznaje od onih koji poznaju nastradalog mladića, kombijem u kom je bio upravljao je njegov otac.

- Oni su iz Smedereva, a imaju stan ovde u Beogradu. Prema svim inforamcijama koje imam taj drugi kombi ih je udario u trenutku kada je preticao automobil ispred sebe. Z.P. je od zadobijenih povreda poginuo na mestu nesreće, a teško je povređen njegov otac. Mislim da je reč o prelomu noge ... - rekao je jedan od poznanika nastradalog mladića.

Uviđaj na licu mesta obavio je javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa službenim licima Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije, a zbog vršenje uviđaja na izuzetno prometnoj saobraćajnici došlo je do privremene obustave saobraćaja od 12.45 časova do 17.00 sati.

Osumnjičeni će, u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, biti saslušan u sredu.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track