"NISAM HTEO DA JE ZAKOLJEM, SAMO DA JE ZAPLAŠIM, ČUO SAM DA MI JE NEVERNA": Počelo suđenje Nišliji zbog pokušaja ubistva partnerke
Foto: Kurir/M.S.

viši sud

"NISAM HTEO DA JE ZAKOLJEM, SAMO DA JE ZAPLAŠIM, ČUO SAM DA MI JE NEVERNA": Počelo suđenje Nišliji zbog pokušaja ubistva partnerke

Crna Hronika -

U Višem sudu u Nišu danas je nastavljeno suđenje Jovanu N.(40) koji se tereti da je pokušao ubistvo svoje partnerke S. S.(62) u Knjaževačkoj ulici u Nišu u septembru prošle godine.

Podsetimo, kobnog dana žena je sva krvava izašla iz kuće na ulicu tražeći pomoć. Komšije su pozvale Hitnu pomoć i policiji, a oni su potom u kući zatekli i muškarca sa prerezanim vratom. Istraga je pokazala da je okrivljeni Jovan N. prvo nožem izbo ženu, a potom je pokušao da izvrši samoubistvo.

Okrivljeni Jovan N. je, kako se čulo danas na sudu, psihički bolestan, ali mu se do danas zdravstveno stanje popravilo usled redovne terapije. Inače, žrtva i on bili su u emotivnoj vezi.

Policija na uviđaju
Policija na uviđajufoto: Kurir/M.S.

- Ja nisam hteo nju da ubijem, hteo sam samo da je zaplašim tog dana. Ušli smo kod mene u kuću i onda sam joj stavio nož pod vrat jer sam čuo da mi nije bila verna, a mnogo je volim. Kada sam video da je došla Hitna pomoć i policija, nešto se prelomilo u meni, pa sam digao ruku i na sebe- rekao je Jovan N. za sudskom govornicom. Na sudu je svedočila i doktorka Svetlana Pajić Tadić, veštak Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu. Nesrećnu ženu S. S., podsetimo, sigurne smrti spasile su komšinice jer su je stavili komad odeće na vrat tako da nije iskrvarila do smrti. Njih dvoje su bile dve godine u vezi i do tog kobnog dana krajem septembra prošle godine nisu imali međusobne krupnije razmirice.

Suđenje se nastavlja januara meseca u Višem sudu u NIšu.

(Kurir.rs / M.S.)

Bonus video:

00:51

Jezivi detalji masakra u Čačku gde je mladić (21) zaklao oca, majku i dedu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track