ŠOK OTKRIĆE NA ČUKARICI: U stanu i automobilu čuvao drogu, pištolje i šok bombu ZAĆUTAO U TUŽILAŠTVU
Zaplenjeno oružje, municija, šok bomba, Foto: MUP

više javno tužilaštvo u beogradu

ŠOK OTKRIĆE NA ČUKARICI: U stanu i automobilu čuvao drogu, pištolje i šok bombu ZAĆUTAO U TUŽILAŠTVU

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Goran G. (43) zbog sumnje da je u stanu na Čukarici, gde je neprijavljeno boravio i u njegovom automobilu marke “audi A8”, držao različite vrste narkotika radi dalje prodaje i veću količinu oružja i municije.

- Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu - saopšteno je iz tužilaštva.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskon periodu ponovio krivično delo, imajući u vidu da je i ranije osuđivan za različita krivična dela.

1 / 7 Foto: MUP

Osumnjičenom se naredbom o sprovođenju istrage na teret stavljaju krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

- Policija je 5. decembra 2023. godine pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi, pronašla i zaplenila 403 grama heroina, 24,73 grama kokaina i 65, 69 grama marihuane, dva pištolja sa pripadajućim okvirom marke TT i Crvena zastava, 79 komada municije, šok bombu i dve električne vagice za precizno merenje.

Pretresom automobila Gorana G. pronađen je još jedan pištolj marke Crvena zastava sa pripadajućim okvirom. Kod osumnjičenog je pronađeno i od njega oduzeto 30.000 dinara.

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

08:39

OVDE JE DROGA DEKRIMINALIZOVANA, A NARKOMANIJA U PADU! Stručnjaci upozoravaju: Naši dileri kreću sitno, ali ubrzo postaju VELIKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track