"SPOKOJNA TI DUŠA MOJ KOLEGA DRAGI! ČISTI TI PUTEVI NEBESKI!" Kamiondžije se opraštaju od Duška iz Krnjače koga je ubila paleta
Foto: printscreen

nesreća kod horgoša

"SPOKOJNA TI DUŠA MOJ KOLEGA DRAGI! ČISTI TI PUTEVI NEBESKI!" Kamiondžije se opraštaju od Duška iz Krnjače koga je ubila paleta

Crna Hronika -

U nezapamćenoj tragediji na graničnom prelazu Horgoš nastradao je Duško (44) iz Beograda kada je na njega pala paleta tokom istovara kamiona.

Pa da podsetimo, tragedija se dogodila juče i to na graničnom prelazu sa Mađarskom.

- Sumnja se da je do nesreće došlo kada je paleta koja je bila na viljuškaru skliznula i pala direktno na nesrećnog kamiondžiju koji je bio pored kamiona - navodi naš sagovornik i dodaje:

- Navodno, Duško je stao na nebezbedno mesto dok je čovek koji vozi viljuškar istovarao robu. Iz za sada nepoznatog razloga tovar je počeo da pada sa palete i u trenutku zatrpao kamiondžiju.

Zatrpanom kamiondžiji u pomoć su pritekle kolege koje su bile parkirane u njegovoj blizini.

- Pokušali su da mu pomognu, ali nažalost nije mu bilo spasa. Pozvana je policija i Hitna pomoć koja je samo mogla da konstatuje smrt. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve okolnosti ove nesreće - navodi naš sagovornik.

Od preminulog oproštaju se brojni prijatelji na društvenim mrežama.

- Spokojna ti duša kolega moj dragi! Čisti ti putevi nebeski bili - piše u jednom od komentara, dok u drugom stoji:

- Dragi naš Duško neka te anđeli čuvaju. Samo dragi Bog zna i mi šoferi mučenici na koji jad i bedu zarađujemo koru hleba za porodicu. Neka ti je laka crna zemlja dragi brate.

Kako nam je za Kurir rekao prijatelj tragično preminulog Duška, on nije ima ženu i decu, ali je imao sestru koja ima svoju porodicu.

- Duško je bio divan čovek, nenametljiv i borio se za koru hleba. Živeo je u istom dvorištu sa sestrom i njegovom porodicom u beogradskom naselju Krnjača - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Ovo je velika tregedija za sve nas, otišao je jedan dobar čovek.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track