ODLAZI NAŠ DEJO, UMETNIK I IZNAD SVEGA DOBAR ČOVEK Župa se oprašta od omiljenog sugrađanina koji je poginuo u "hondi" kod Kruševca
Foto: Facebook/Nezavisne Narodne Novine Rasinskog Okruga

sestričina vozila automobil

ODLAZI NAŠ DEJO, UMETNIK I IZNAD SVEGA DOBAR ČOVEK Župa se oprašta od omiljenog sugrađanina koji je poginuo u "hondi" kod Kruševca

Crna Hronika -

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se 9. decembra dogodila nedaleko od Kruševca, u mestu Lukavac, poginuo je Dejan Pavlović (55), koji je je prema rečima njegovih sugrađana bio omiljen u čitavoj Župi.

Kako se navodi na Fejsbuk stranici Nezavisne narodne novine Rasinskog okruga, pogibija Dejana Pavlovića je veliki gubitak ne samo za njegovu porodicu i prijatelje, već i za Župu u celini.

- Odlazi naš Deja Bricin, umetnik, dizajner, frizer, muzičar, prijatelj i iznad svega drag čovek. Svi koji su se družili sa Dejom znali su za njegov svestrani talenat. Mnogi od prijatelja imaju na svojim zidovima ikone, slike, fotografije, ribe, lovačke trofeje. Kutije za vina koje je Deja pravio, krase vitrine i police mnogih vinarija. Nekima od nas pravio si frizure za venčanja, uz večite priče o lovu i ribolovu koje si čuvao od deda Giće i oca Milena, pa priče o muzici koncertima koje smo posećivali, priče koju su prijale - piše u objavi uz Pavlovićevu fotografiju.

Nastradali Dejan Pavlović
Nastradali Dejan Pavlovićfoto: Facebook/Nezavisne Narodne Novine Rasinskog Okruga

Na stranici se navodi i da će Pavlović biti sahranjen danas na groblju u Kožetinu.

- Znao si da razvučeš svoju klavirku "melodiju", uzmeš gitaru u ruke, sedneš za bubnjeve. Uspomene na naše razgovore u crkvi, kojoj si bio posvećen, čuvaćemo uspomene i moliti se za tebe. Neutešna porodica primaće saučešća u ponedeljak od 16.30 sati i u utorak 12. decembra od 8 časova u kapeli na kožetinskom groblju, dok će se opelo služiti u 13 sati, posle čega je sahrana takođe na groblju u Kožetinu. Večna ti slava prijatelju - navodi se na pomenutoj stranici.

Podsetimo, Dejan Pavlović bio je suvozač u automobilu "honda" beogradskih registracija, dok je za volanom bila devojka koja mu je, prema rečima meštana, bila sestričina.

- "Honda" je sletela s puta u kanal. Vozilo se prevrnulo, devojka je povređena i bila je dezorjentisana, a drugi vozači su pokušali da pomognu suvozaču. Nažalost, njemu nije bilo spasa - ispričali su očevici posle nesreće.

Očevici su ispričali i da su posle nesreće čuli da je u automobilu sa ujakom u sestričinom bio pas, koji je navodno omeo devojku za volanom.

- Navodno, pas je skočio devojci u krilo sa zadnjeg sedišta i ona je tako izgubila kontrolu. Taj pas se sada traži, njegove fotografije su na svim Fejsbuk grupama - kaže izvor.

(Kurir.rs / Nezavisne Narodne Novine Rasinskog Okruga)

Bonus video:

01:53

KAKVI SMO TO LJUDI? Vozač poginuo nakon sudara sa autobusom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track