HAOS U BOLNIČKOJ PRODAVNICI U PROKUPLJU Čovek ukrao vino, pa NASTAO HAOS, reagovala i policija
Foto: Kurir/T.S.

HAOS U BOLNIČKOJ PRODAVNICI U PROKUPLJU Čovek ukrao vino, pa NASTAO HAOS, reagovala i policija

Crna Hronika -

Muškarac iz Prokuplja upao je u prodavnicu koja je u krugu prokupačke Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“ i ukrao flašu vina, a zatim je nastao haos, tako da je morala da reaguje i policija.

Kako smo saznali, muškarac je ušao u prodavnicu, kupio flašu kisele vode i tom prilikom ukrao i flašu najskupljeg vina, koju je stavio ispod jakne, te izašao.

Radnica je krenula za njim, zamolila ga da vrati, ali je on samo odgovorio da ispod jakne ima pištolj i krenuo dalje. U tom momentu, kada je video da se nešto dešava, prodavačici je prišao radnik bolničkog obezbeđenja, te joj rekao da pozove policiju.

On je pokušao da zaustavi čoveka, ali je ovaj uspeo da se otrgne, pa nastavio da se udaljava. Ali se u jednom trenutku vratio, te je bacio flašu sa kiselom vodom prema radniku obezbeđenja, krenuo na njega. Ubrzo je došla i policija.

- Bilo je baš neprijatno i strašno. Vređao je radnicu govoreći da je izmislila, pretio, bacao stvari po bolničkom krugu- priča svedok događanja.

Sve vreme je muškarac tvrdio da ništa nije otuđio, ali je ušao u sukob sa radnikom obezbeđenja.

U prokupačkoj bolnici kažu da je zaposleni uradio ono što mu dužnost nalaže, a to je da zaštiti prostor bolnice i da je njegova obaveza i dužnost da se stara o tome.

U toku je kvalifikovanje krivičnog dela koje je učinjeno.

Kurir.rs/B.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track