NAŠAO SUMNJIVE PORUKE U ŽENINOM TELEFONU? Ovo su ubijeni i osumnjičeni u Perlezu: Izbo čoveka, pa ga DOVEZAO ISPRED DOMA ZDRAVLJA
Foto: S.U., Facebook

krvavi sukob

NAŠAO SUMNJIVE PORUKE U ŽENINOM TELEFONU? Ovo su ubijeni i osumnjičeni u Perlezu: Izbo čoveka, pa ga DOVEZAO ISPRED DOMA ZDRAVLJA

Crna Hronika -

ZRENJANIN - Mileta Stojišića (48) iz Perleza, uhapsili su pripadnici zrenjaninske policije zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda sa smrtnim ishodom.

Do krvavog sukoba došlo je u njegovoj porodičnoj kući. Kako se u selu priča moglo čuti, on je nožem teško ozledio kolegu Braneta Gavrilova (54) iz Perleza. Žrtva i napadač, kažu meštani, dobro su se poznavali.

Perlez, ubistvo, uboden nožem
foto: S.U.

Obojica su paori, vredni i čestiti domaćini, ali je, kako su rekli, “đavo došao po svoje”.

Nema zasad pouzdanih informacija zbog čega je Mile Stojišić nožem nasrnuo na svog kolegu Braneta Gavrilova. Ima i onih koji misle da je zbog ljubomore Mile Stojišić potegao nož nakon što je, navodno, pronašao sumnjive sms poruke u telefonu svoje žene sa kojoj ima petoro dece. Među porukama su, navodno, bile i one koje je slao Gavrilov.

Niko, međutim, od meštana Perleza nije ovog nedeljnog popodneva bio raspoložen da javno iznese svoja saznanja o sukobu dvojice paora koji se, na žalost, tragično završio:

Perlez, ubistvo, uboden nožem
foto: Facebook

- Nešto iza 22 časa začula se vriska. Nakon toga su ulicu ispunili policijski automobili. Odmah mi je bilo jasno da se nešto strašno desilo. Docnije smo saznali šta se zapravo dogodilo i da je Brane preminuo - ispričali su nam meštani Perleza i dodala da je, kako su čuli, Mile nožem više puta izbo Braneta. Fatalna je, navodno, bila povreda arterije na nozi zbog koje je obilno krvario. Prethodno je druga kolima dovezao i ostavio ispred Doma zdravlja u Titelu.

Oglasila se i zrenjaninska policija i saopštila da je po naredbi Višeg javnog tužilaštva telo je poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Perlez, ubistvo, uboden nožem
foto: Facebook

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Odvezao ga u KC posle obračuna

Policija je uhapsila muškarca (48) iz okoline Zrenjanina, zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda sa smrtnim ishodom.

On se sumnjiči da je juče, u večernjim časovima, u dvorištu kuće u okolini Zrenjanina nožem naneo povrede muškarcu (54), a zatim ga je automobilom dovezao i ostavio ispred Doma zdravlja u Titelu.

Povređeni muškarac je prevezen u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu, gde je preminuo.

"Po naredbi Višeg javnog tužilaštva telo je poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu", navodi se u saopštenju policije.

Bonus video:

00:12

Krvi je bilo na sve strane, policija odmah ispraznila lokal: Član obezbeđenja noćnog kluba u Priboju izboden nožem, napadač i dalje u bekstvu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track