STRAŠNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U KIKINDI: Automobili uništeni, mercedes uleteo u izlog! Majka i ćerka završile u bolnici PRVE SLIKE
Foto: S.U.

STRAŠNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U KIKINDI: Automobili uništeni, mercedes uleteo u izlog! Majka i ćerka završile u bolnici PRVE SLIKE

Crna Hronika -

Na uglu ulica Vuka Karadžića i Jovana Jovanovića Zmaja u Kikindi, u 15 sati i 55 minuta, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila.

Sudarili su se putnički automobili “mercedes” i “citroen C5” , oba kikindskih registarskih tablica. Kako je Kuriru rečeno u kikindskoj policiji, prema prvim rezultatima istrage, do sudara je došlo zbog neustupanja prvenstva prolaza. Uz brzu i vožnju pod dejstvom alkohola, to je jedan od najčešćih uzroka nezgoda na našim ulicama i putevima. Na ovoj raskrsnici, nedaleko od centra grada, često dolazi do nezgoda:

1 / 4 Foto: S.U.

- Automobil "citroen C5" kretao se ulicom Jovana Jovanovića Zmaja iz pravca Autobuske stanice. Na njega je velikom brzinom naleteo "mercedes" iz pravca stadiona Vašarište. Nije stao na raskrnici, iako je tu, shodno postavljenom znaku STOP, morao obavezno da se zaustavi. Došlo je do silovitog sudara.

Od siline udara, "mercedes" se zario u izlog prodavnice auto delova. U "citroenu c5" nalazile su se majka i njena četrnaestogodišnja ćerka, dok je u drugom vozilu bila jedna muška osoba. Svi su odmah prebačeni u kikindsku bolnicu - rečeno nam je u policiji, dok u bolnici još ne mogu sa sigurnošću da kažu o kakvim se povredama radi:

Tri lica primljena su na Prijemno odeljenje. U toku je dijagnostika.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, niko od njih nije životno ugrožen, ali će o stepenu povreda i stanju pacijenata moći preciznije da se govori nakon dijagnostike. U jednom vozilu su bile majka i ćerka. Još jedno lice je hospitalizovano - prve su informacije iz Opšte bolnice.

Bonus video:

00:20

Saobraćajna nesreća na mostu na adi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track