KURIR SAZNAJE! PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MAJKE, ĆERKE I SINA IZ SELA VLAŠKI DO: Ubili oca na spavanju, isekli i bacili u šumu
Foto: Drustvene Mreže, Nemanja Nikolić

vlaški do

KURIR SAZNAJE! PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MAJKE, ĆERKE I SINA IZ SELA VLAŠKI DO: Ubili oca na spavanju, isekli i bacili u šumu

Crna Hronika -

Stevan A. (56) iz mesta Vlaški Do ubijen je u septembru ove godine na spavanju, a Više javno tužilaštvo u Požarevcu podiglo je optužnicu protiv njegove bivše žene Ljiljane J. i dvoje dece za koju se sumnja da su pomogla majci.

Na saslušanju, da podsetimo, Ljiljana je priznala da je ubila muža, a njihova deca su se branila ćutanjem i sumnjiče se za saučesništvo.

Prema nezvaničnim informacijama Stevan je ubijen u kući na spavanju, a osumnjičeni su onda telo odneli u šumu kod Kučeva koja je oko 60 kilometara udaljena od sela. Stevan je ubijen u krevetu koji je kasnije zapaljen, a njegovo telo raskomadano i odneto u šumu.

Selo Vlaški Do, Požarevac, ubistvo
foto: Nemanja Nikolić

Njegov nestanak prijavio je rođak Neša koji je primetio da se čudno ponašaju njegova deca.

- Dan pre nego što je nestao sedeli smo njegovo dvoje dece, on i ja i pili kafu. Najnormalnije su se ponašali, pričali smo kako ćemo da idemo na pecanje svi zajedno - rekao je Neša za Kurir posle zločina.

Prema njegovim rečima, najveću sumnju tada mu je probudilo to što su vozili Stevicin automobil koji on nikome nije davao.

- Meni nije davao taj auto da pomerim ni 20 metara, a odjednom mi kažu da je on starim automobilom otišao za Austriju, a njima ostavio ovaj. To mi je bilo jako sumnjivo - rekao nam je Neša i dodao:

- Kad sam video Stevicinu ćerku kako riba gepek od automobila, e tu mi nista nije bilo jasno.

Stevan A.
Stevan A.foto: Drustvene Mreže

Prema njegovim rečima Stevica je bio velikodušan čovek koji je bivšoj ženi, koja mu je na kraju i presudila, dao kuću na raspolaganje kad se sa decom vratila iz Austrije.

- Trebalo je da mu sredim dvorište kad je došao dok on uradi druge stvari, kad god dođe on oko kuće radi. Pokušao sam da ga dobijem kasnije, posle toga kad smo se videli, ali on je bio čas dostupan čas nesdostupan. Sve vreme je njegov telefon koristio sin koji je pobegao u Austriju i tako pokušao da zavara tragove - ispričao je Neša.

Bonus video:

00:44

ELENA KARIĆ UKLJUČILA NOVOG DEČKA U RITUALNI OBRED: Naopako okrenut pehar i ruže, svi na podu, a on izgovara OVE REČI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track