"DA MOŽETE DA VIDITE KAKO JE PROKLETU KUĆU TATA RUŠIO, GDE SE MAJKA BORILA DA VAS SPASE" Ovako sada izgleda kuća ubice sa Cetinja!
Foto: Printscreen Fejsbuk/Miloš Martinović, RINA, Privatna Arhiva

masakr

"DA MOŽETE DA VIDITE KAKO JE PROKLETU KUĆU TATA RUŠIO, GDE SE MAJKA BORILA DA VAS SPASE" Ovako sada izgleda kuća ubice sa Cetinja!

Crna Hronika -

Kuća masovnog ubice sa Cetinja, Vuka Borilovića srušena je juče oko 18 časova po nalogu nadležne inspekcije.

- Kuća je srušena jer nije imala građevinsku dozvolu, a zahtev je predao Miloš Martinović čiju ženu i sinove je upravo u toj kući Borilović ubio u nezapamćenom masakru - navodi se.

Kuća je srušena uz saglasnost članova Borilovićeve porodice.

1 / 3 Foto: Printscreen Fejsbuk/Miloš Martinović

Borilović je, da podsetimo, tog krvavog 12. avgusta 2022. godine ubio je deset ljudi, među kojima i dvoje dece, dok je njih šestoro ranio.

Dvojica ubijenih dečaka ubijeni su zajedno sa svojom majkom Natašom Martinovič dok im je otac bio na putu. Otac Miloš od tog dana svaki dan se bori da za ovaj zločin neko mora da odgovoara.

Osim porodice, njemu su ubijeni i dobri prijetelji, kum Milan Mitrović koji je ubijen dok je pokušavao da zaustavi pomahnitalog ubicu i dođe do kume i kumčića u kući.

- Brate moj proklet je svaki dan, a ne godina. Neću ni tebi čestitati samo mogu reći poslao sam te tamo, a ti kao uvjek što si bio za njih, pazi ih - napisao je Miloš Martinović uz fotografiju Milana.

1 / 9 Foto: RINA

Fotografije svoje supruge Nataše i sinova on svakodnevno objavljuje i posvećuje im najpotresnije reči.

- Moja Najo, moj Mašane, moj Marko, ja vam neću više čestitati Novu Godinu, falite mi da znate ali samo da možete kako da vidite kako je prokletu kuću tata rušio i đe se vaša majka borila da vas spasi. Ali čekajući na prijatelje lažne, samo na riječi su prijatelji, ja sam uspio sam. Tako sreće moje makar sam neki djelić učinio za vas. Volim vas i boriću se da sve što sam rekao ispunim - napisao je on.

Miloš i Nataša sa sinovima
Miloš i Nataša sa sinovimafoto: Društvene mreže

U kući koja je srušena inače je živeo Borilović sa porodicom u gornjem delu i Martinovići u donjem.

- Porodica Martinović živela je kod Vuka Borilovića kao podstanari. U krvavom piru Borilović je tog kobnog dana ubio prvo Nataša i decu, a zatim i Mitrovića koji je goloruk krenuo kod pohahnitalog masovnog ubice, koji je Medovinom sejao smrt nakon što se vratio iz crkve - podseća izvor Kurira.

Znao da ima problem

Više od godinu dana pre zločina masovni ubica Vuk Borilović pokazao psihičke slabosti i agresiju, a kasnije je to i sam tvrdio!

Svaki dan sa bolom se bore porodica žrtava, a za pravdu se bori Miloš Martinović.

- Nisam ga poznavao, ponekad ga ja pozovem da sednemo na 5 minuta, ali nikad nikakvih problema nije bilo. Sve normalno. Do tog dana - ispričao je Miloš za serijal "Masakr odgovornosti" i podsetio da je Borilović tog dana njega pozvao na telefon i da je odmah otišao do kuće, ali da je kad je stigao Borilović bio živ, a njegova porodica mrtva.

Bonus video:

01:30

UBICA IZ MLADENOVCA NIKAD NIJE ODGOVARAO ZA RANIJA DELA: Radulović o motivima izvršioca masakra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja